Garmin aksiyon kamerası Virb Ultra 30 ile GoPro'ya rakip oluyor

Garmin aksiyon kamerası Virb Ultra 30 ile GoPro'ya rakip oluyor

GPS ve navigasyon ürünleriyle tanınan Garmin aksiyon kamerası Virb Ultra 30'u duyurdu. Aksiyon kamerası pazarına iddialı bir model ile giriş yapmış olan Garmin'in Virb Ultra 30 modeli 4K görüntü kalitesinde 30 FPS ile video kaydı gerçekleştirebiliyor. Tasarım olarak rakibi GoPro'ya oldukça benzeyen Garmin Virb Ultra 30'un arka ekranında çektiğiniz görüntüleri anında görüntülemek mümkün.

Garmin Virb Ultra 30'un bir başka önemli özelliği, sesle kontrol. Yani tıpkı Siri'de olduğu gibi sesli komutlara yanıt veren cihazı "Okay Garmin" komutu ile kayda başlatabilir ya da durdurabilirsiniz.

Garmin in kamerası, performans detaylarını da ekrana yansıtıyor; gittiğiniz hız, irtifanız, maruz kaldığınız G kuvveti, zıplama mesafeniz ve GPS koordinatlarınız gibi verileri videonun içine ekliyor.

Garmin Virb Ultra 30, pek çok özelliğe sahip olmasına rağmen dışarıdan bakıldığında bir aksiyon kamerası ve fiyatı da 500 dolar olarak belirlenmiş. Yenilikçi bazı özellikleriyle tercih edilebilir hale gelen Garmin Virb Ultra 30'un en büyük rakibi ise bu yılın sonuna doğru piyasaya çıkması beklenen GoPro Hero 5 olacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.