Türkiye’nin en büyük girişimcilik yarışması Webrazzi Arena'ya başvurmak için son günler!

Türkiye’nin en büyük girişimcilik yarışması Webrazzi Arena'ya başvurmak için son günler!

Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz Webrazzi Summit'in en önemli parçalarından birisi de bildiğiniz gibi Webrazi Arena oluyor.

Ülkemizin iddalı girişimcilerinin birbirinden değerli juri üyeleri önünde sunum ve demo yapıp kendilerini adeta girişimcilik dünyasının merkezine yerleştirdiği Webrazzi Arena için bu senenin başvurularında son günlere girdik.

Webrazzi Arena başvuruları 31 Ağustos Çarşamba günü saat 18'de sona eriyor. Hala başvurunuzu yapmadıysanız elinizi çabuk tutun!

Girişimcilerden hiçbir şey beklemeden, girişimlere çok büyük bir 'marketing' ve 'networking' şansı sunan Webrazzi Arena'nın faydalarına madde madde yer vermek gerekirse; girişimciler,

  1. Türkiye ve bölgenin en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2016’da, yine Türkiye ve bölgenin en önemli girişimcilik yarışmasında yer alarak potansiyel iş ortakları ve yatırımcılara kolayca ulaşabilirler.
  2. Ücretsiz olarak Webrazzi Summit 2016’ya katılabildikleri gibi Startup Lounge’a da yine ücretsiz olarak dahil olabilirler. (Startup Lounge için Webrazzi Summit 2016’nın en önemli parçalarından biri diyebiliriz. Girişimlerin potansiyel müşteri, iş ortağı ve yatırımcılarla buluşma şansı yakalayacağı bu özel alanda etkinlik süresince onlarca girişim yer alacak.)
  3. Webrazzi Summit 2016'nn 2 bine yakın katılımcısı ve binlerce canlı yayın izleyicisine aynı anda ulaşarak yüksek miktarda geri bildirim toplayabilirler.
  4. Webrazzi Summit 2016'nın birbirinden değerli medya sponsorları başta olmak üzere, yerli/yabancı basınla tanışıp onların ilgisini çekebilirler.
  5. Webrazzi Summit 2016 öncesinde düzenlenecek olan ve çok özel konukların yer alacağı ‘VIP Dinner’ ve diğer tüm VIP organizasyonlara 2 kişilik davetiye hakkı kazanabilirler.

Hemen aşağıda geçen yılın Webrazzi Arena katılımcılarını tanıyabilirsiniz.

Seçim kriterlerimiz nedir? Başvuru süreci nasıl işliyor?

Webrazzi Arena için seçim kriterlerimiz oldukça basit. İlk kez Webrazzi Arena’da duyurulacak olan, bir anlamda Webrazzi Summit sahnesinde lansman yapacak olan, girişimlerin bir adım önde olduğunu hemen başta söyleyelim. Bunun dışında girişimin iş modeli, bugüne kadar yatırım alıp almaması gibi başka bir önceliğimiz bulunmuyor.

Kısacası; Webrazzi Summit sahnesine yakışacak ‘dolulukta’ olup daha önce tanıtım yapmamış girişimleri tercih edeceğiz. Başvuru sürecini biraz daha detaylandırma gerekirse; 31 Ağustos’ta başvurular sona erecek ve sonrasında ön elemeyi  geçen girişimlerle yüz yüze mülakatlar gerçekleştireceğiz. Yüz yüze mülakatlar neticesindeyse Webrazzi Arena katılımcıları belli olacak.

Webrazzi Arena başvurunuzu hemen aşağıdaki form vasıtasıyla yapabilirsiniz.

NOT: Başvurular sona erdi, ilginiz için teşekkürler! Bize ulaşmak için [email protected] e-posta adresine yazabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.