Philips'ten Hue ailesine özel 40 dolarlık hareket sensörü

Philips'ten Hue ailesine özel 40 dolarlık hareket sensörü

Aydınlatma ürünleri ve hizmetleri konusunda lider şirketlerinden olan Philips Aydınlatma, Hue akıllı aydınlatma ürünleri ailesine şimdi de bir hareket sensörü ekledi.

Philips, bildiğiniz gibi Türkiye'de de satılan (meethue.com) akıllı ampülü Hue ve çevre elemanlarıyla ev içi aydınlatmayı mobil cihazlarımızdan kontrol ve takip etmemize olanak tanıyor. Şirketin henüz tanıttığı hareket sensörü ise ev aydınlatmanızı harekete bağlı şekilde telefonunuza bile dokunmadan yapmanızı sağlıyor.

Söz konusu ürün ev içinde Hue Bridge ve Hue ampülleriyle iletişime geçiyor ve mobil uygulama üzerinden hangi koşullarda çalışacağı detaylı olarak belirlenebiliyor. Sensörün çalışma durumunu günün farklı saatlerine, havanın/ortamın ışık düzeyine veya hareket seviyelerine göre şekillendirebiliyorsunuz.

hue-hareket-sensoru

ABD'de 40 dolar gibi bir fiyattan bu sonbaharda satışa çıkacak olan ürünün en önemli avantajlarından biri iki tane AAA pil ile 3 yıl çalışabilmesi. Tabi bu noktada 3 yıl boyunca boyulmayacak bir pil kullanmak gerekiyor.

Philips, bu hareket sensörüyle birlikte farklı form faktörlü ( BR30, GU10) Hue ampüllerini de tanıtmış ki bu ampüllerin banyo, hol gibi diğer alanlarda daha ideal olduğu belirtiliyor. Mevcut Hue ampülleri ise 'white ambiance' olarak geçiyor ve beyaz ışık veriyor. philips-hue-sensor

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.