Garmin ilk lüks akıllı saati Fenix Chronos'u piyasaya sürdü

Garmin ilk lüks akıllı saati Fenix Chronos'u piyasaya sürdü

Otomotiv, havacılık, denizcilik gibi sektörlerde en bilinen GPS ve navigasyon markalarından olan Garmin, son dönemde daha çok yatırım yaptığı giyilebilir teknoloji ürünlerine bir yenisini daha ekledi. Garmin'in dün tanıttığı Fenix Chronos serisi lüks segmente ve profesyonellere hitap ediyor.

Maceraperestler ve sporseverler için tasarlanmış bu lüks akıllı saat, ister dağlık bir arazide ister günlük yaşamda oldukça işlevsel. Şık görüntüsüyle de dikkat çeken Fenix Chronos, güneşte de okunabilen 1.2 inçlik ekrana sahip. Saatin arka yüzeyi üzerinde kalp atış hızınızı ölçen bir sensör bulunuyor. Bunun yanında cihaz size e-posta, SMS, alarm ve toplantı gibi bildirimlerinizi de iletme olanağına sahip.

Saatin içinde bir pusula ve ayrıca barometre de bulunuyor. 100 metreye kadar su geçirmez olarak tasarlanmış cihazla böylece dalış yapmanız da mümkün. Chronos Fenix'in batarya ömrü kullanım şeklinize bağlı olarak 25 saate kadar uzayabiliyor.

Garmin Fenix Chronos'ta yüzücü, kayak ya da golf gibi farklı ayarlanabilir profil özellikleri mevcut. Bunlar sayesinde akıllı saatiniz farklı spor dallarında farklı ölçümleri takip ederek sarf ettiğiniz eforu çok daha iyi hesaplıyor.

11 binden fazla çalışanı bulunan ve dünya genelinde 50 ofise sahip Garmin, GPS ve navigasyon alanındaki tecrübesini giyilebilir teknoloji ürünleri alanında da konuşturduğu kesin. Özellikle metal bileklikli modelleri 1499 dolar gibi yüksek bir fiyattan satışa sunulan Fenix Chronos'ların akıllı saat pazarından ne kadar pay kapacağını yakın gelecekte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.