Android uygulamasını yenileyen Gaaraj üzerinden 35 bin günlük araç kiralandı

Android uygulamasını yenileyen Gaaraj üzerinden 35 bin günlük araç kiralandı

Lansmanını geçtiğimiz yıl Webrazzi Arena'da yapan girişimlerden Gaaraj üzerinden bugüne dek toplamda 35 bin günlük araç kiralaması gerçekleştirildi. Gaaraj, web ve mobil uygulaması aracılığıyla araç kiralama şirketlerinibir araya getiren ve kullanıcıya teklif kıyaslama imkanı veren bir pazar yeri.

Bugüne dek araç kiralama ve ek hizmetleri ile 3 milyon TL'lik bir ciroya geçtiğimiz hafta ulaştığını söyleyen girişim, yıl sonuna dek hedefleri olan ciro rakamı için çalışmalarını sürdürüyor. Android uygulamasını yenileyen Gaaraj, iOS uygulamasının yenileme çalışmalarını da sürdürüyor.

Skyscanner ile gittiği işbirliği yapan Gaaraj, bu site üzerinden turistlerin Türkiye'de kiralık araç ihtiyaçlarına sesleniyor. Havalimanı transfer hizmetini de devreye sokan girişim, havalimanına ya da havalimanından eve özel şöförlü VIP araçlarla ve sabit 59 TL'lik bir fiyatla transfer hizmeti sunmaya başlamıştı.

Çalışan sayısının 30 kişiye çıktığını öğrendiğimiz girişim, iki farklı hizmet ofisini İstanbul'da Göztepe ve Beşiktaş ilçelerinde yıl içerisinde açacak. Böylece sadece çevrimiçi ortamda değil, girişim fiziksel noktalarda da hizmet verecek olan şirket, ayrıca bu tarz operasyonel kiralama ofislerini franchise olarak yaygınlaştırmayı da düşünüyor.

Belirttiğimiz gibi Gaaraj Türkiye’nin en büyük girişimcilik yarışması Webrazzi Arena'da lansmanını gerçekleştirmişti. Bu yıl düzenlenecek Webrazzi Arena başvurularının devam ettiğini son olarak belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.