Akıllı olta girişimi Anglr balık tutmayı 'verimli' hale getiriyor

Akıllı olta girişimi Anglr balık tutmayı 'verimli' hale getiriyor

Akıllı teknolojiler artık hayatımızın her alanına girdi ve bundan böyle balık tutarken bile teknolojiden yararlanmak mümkün olacak. Elbette hali hazırda teknolojilerin kullanıldığı profesyonel balık avlarından değil, hobi amaçlı balık avcılığından bahsediyoruz. Anglr adlı girişim, balıkçıların oltalarını akıllı hale getiren bir aparat görevi görüyor. Basitçe oltanıza monte edilen Anglr, oltanızı takip eden bir ürün.

Anglr ürünü, iOS ve Android platformlarındaki ücretsiz uygulama ile kendi arasında konuşuyor. Kullanıcılar Anglr ürünü içinde yer alan akıllı sensörler sayesinde uygulamaya tüm veriyi yüklemiş oluyor. Böylece Anglr uygulaması ile balık tuttuğunuz mekanları işaretleyebilmeniz mümkün. Gerçek zamanlı veriler sayesinde çevredeki balıkçılar da eğer Anglr kullanıyorsa onlarla etkileşime geçmeniz mümkün oluyor.

130 dolarlık fiyat etiketi ile ön sipariş toplamaya başlayan akıllı olta sistemi Anglr'ın ilk siparişlerinin bu yılın sonunda ilk kullanıcılarına teslim edilmesi bekleniyor. Balıkçıların tercih edeceği bir ürün olur mu olmaz mı bilinmez ama ilginizi çektiyse akıllı olta girişimi Anglr ve özelliklerini anlatan kısa bir videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.