Webrazzi Summit 2016'nın ilk tur konuşmacıları belli oldu! [Erken kayıt indirimi]

Webrazzi Summit 2016'nın ilk tur konuşmacıları belli oldu! [Erken kayıt indirimi]

Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı olan Webrazzi Summit 2016 için geri sayım başladı.

İnternet girişimciliği, e-ticaret, dijital reklamcılık, mobil dünya, ödeme sistemleri ve dijital bankacılık gibi çok sayıda konu başlığının ele anılacağı konferansımız yine gündem belirleyecek. 19 Ekim'de birbirinden değerli konuşmacıları ağırlayacak olan Webrazzi Summit 2016'da kesinleşen isimleri bu haberimizde sizlerle paylaşmak istedik.

Bünyesinde Startup Lounge ve Webrazzi Arena gibi iki büyük etkinlik daha barındıran Webrazzi Summit 2016'ya katılmak için hemen şimdi bilet satın alabilir, erken kayıt indiriminden yararlanabilirsiniz. Özellikle belirtmek gerekirse; Webrazzi Store üzerinden Webrazzi Summit 2016 biletlerine -9 taksite kadar- taksit seçeneğiyle de sahip olabilirsiniz. Sözü daha fazla uzatmadan Webrazzi Summit 2016'ın ilk tur konuşmacılarını sizlere tanıtalım. Kısa bir süre içinde diğer konuşmacılarımızı da sizlerle paylaşacağız.

Girişimcilik konusunda kendine has uslübuyla söyleyecek çok şeyi olan Ali Sabancı, Türkiye'de yatırım dünyasının öne çıkan isimlerinden Aslanoba Capital CEO'su ve Webnak kurucu başkanı Hasan Aslanoba, ülkemizde önemli yatırımlara imza atan ve bugünden sonra da atması beklenen Abraaj Group'un Türkiye ülke başkanı Selçuk Yorgancoğlu, yatırım bankacılığı denildiğinde Avrupa'da akla gelen ilk isimlerden IEG'nin internetten sorumlu Yönetici Direktörü Stefan C. Heilmann, EBRD (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) Türkiye yatırımlarından sorumlu yöneticisi Yavuz Kaynar ve Kariyer.net CEO'su Yusuf Azoz bu sene Webrazzi Summit 2016'da bizlerle olacak.

Yukarıda da söylediğimiz gibi Webrazzi Summit 2016'nın konuşmacı kadrosunu sizlere duyurmaya devam edeceğiz. 19 Ekim'de görüşmek üzere!

summit-indirim

Kesinleşen Webrazzi Summit 2016 Konuşmacıları

Ali Sabancı - Pegasus Havayolları
Ali Sabancı - Pegasus Havayolları
Hasan Aslanoba - Aslanoba Capital&Webnak
Hasan Aslanoba - Aslanoba Capital
Selçuk Yorgancıoğlu - Abraaj Group
Selçuk Yorgancıoğlu - Abraaj Group
Stefan C. Heilmann - IEG
Stefan C. Heilmann - IEG
Yavuz Kaynar - EBRD
Yavuz Kaynar - EBRD
Yusuf Azoz - Kariyer.net
Yusuf Azoz - Kariyer.net

Webrazzi Summit 2016 Sponsorları

Elmas Sponsor

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

    

Gümüş Sponsorlar

        

Medya Sponsorları

              

                 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.