Sosyal etki odaklı ortak çalışma alanı Impact Hub, artık İstanbul'da

Sosyal etki odaklı ortak çalışma alanı Impact Hub, artık İstanbul'da

İstanbul'da sayıları her geçen gün artan co-working space'lere bir yenisi daha eklendi: Impact Hub İstanbul.

2015 yılında Londra'da kurulan ve bugün 80'in üzerindeki şehirde toplam 13 bin üyeye ulaşan Impact Hub; sosyal etki odaklı çalışması ve toplumsal faydaya odaklanan yaratıcı projeleriyle dikkat çekiyor.

Kısacası Impact Hub İstanbul -aynı dünyadaki diğer örnekleri gibi- yalnızca bir ortak çalışma ya da etkinlik alanı değil; aynı zamanda hızlandırma programları ve yaratıcılığı teşvik eden etkinlikler için de bir organizatör/ev sahibi konumunda.

Impact Hub İstanbul; 4. Levent Sanayi metro durağına 100 metre mesafede yer alan mekanını, Haziran ayı başında hizmete açmış. Mekanda 150 kişiye kadar etkinliklere ev sahipliği yapabilecek 4 kapalı toplantı odası ve ortak çalışma alanı bulunuyor. Bu arada Impact Hub İstanbul üyelerinin diğer şehirlerdeki Impact Hub şubelerini de ziyaret edebildiğini ekleyelim.

impact-hub--gorsel
6 farklı paketten birini seçerek Impact Hub'ı ortak çalışma alanı ya da ofis olarak kullanabilirsiniz

Kendi anlatımlarıyla; soru sormayı ve araştırmayı seven, meraklı, hayat boyu gelişime inanan, özgürlüklere saygılı ve pozitif bireylere kapılarını açan Impact Hub İstanbul; seçici bir üyelik sistemine sahip. Yani oluşumun ortak çalışma alanında istifade etmek istiyorsanız -ücreti ödemeyi kabul etseniz dahi- bir elemeden geçiyorsunuz. Ki bu durumun bir komünite oluşturmak için oldukça mantıklı olduğunu söyleyebiliriz.

Impact Hub, yakın zamanda sosyal etki odaklı bir program duyuracak

Ayşe Sabuncu, Semih Boyacı ve Akif Yağız Saraçlar üçlüsü tarafından İstanbul'a getirilen Impact Hub, sadece Türkiye'deki aktörler arasında bir köprü değil global paylaşlar ile Türkiye arasında bir katalizör görevi görmek istiyor.

Ayrıca Impact Hub İstanbul ekibinden aldığımız bilgiye göre oluşum kısa bir süre içinde sosyal etki odaklı bir global program olan Unreasonable Labs'ı Türkiye'ye getirmeye hazırlanıyormuş.

Impact Hub İstanbul hakkındaki gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Siz de yukarıda bahsettiğimiz özelliklere haiz olduğunuzu düşünüyorsanız Impact Hub İstanbul'un üyelik tiplerini inceleyebilir ya da gelecekteki etkinlikler için oluşumu takip altına alabilirsiniz.

impact-hub--etkinlik
Impact Hub, çok çeşitli konulardaki etkinlikler de ev sahipliği yapıyor
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.