Klipsch Groove bluetooth hoparlör gün boyu yüksek ses deneyimi yaşatmak için tasarlandı

Klipsch Groove bluetooth hoparlör gün boyu yüksek ses deneyimi yaşatmak için tasarlandı

Hi-Fi ses sistemlerinin mucitlerinden Klipsch, günlük kullanıma uygun taşınabilir kablosuz hoparlör modeli Groove ile ülkemizde Webrazzi Store'da görücüye çıktı.

Amerika merkezli Klipsch, ses teknolojileri alanında 70 yıllık bir geçmişe sahip. Çok yüksek hassasiyete sahip fenomen haline gelmiş K-Horn hoparlörler, Klipsch'in sahip olduğu yüzlerce patentten sadece biri. Şimdi firma yüksek ses deneyimini tüm evlerde ve ofislerde yaşatmak için geçtiğimiz aylarda Klipsch Groove bluetooth hoparlörünü dünyada piyasaya sürdü.

Aynı zamanda ülkemizde de sahip olabileceğiniz Groove hoparlör, 3" alüminyum tam kapsamlı sürücüsü ve 2 karşılıklı bas refleks kabin tipiyle şimdiden rakiplerinden farklılaşmış durumda. Ürünle ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz yukarıdaki inceleme videomuzu izleyebilirsiniz.

Son olarak Webrazzi takipçilerine özel sınırlı sayıdaki Klipsch Groove hoparlöre 250TL indirimli sahip olabileceğinizi belirtelim. Detaylar için buraya tıklayarak Webrazzi Store sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.