Turkcell CTO'su İlker Kuruöz, Doğuş Teknoloji'ye Genel Müdür olarak atandı

Turkcell CTO'su İlker Kuruöz, Doğuş Teknoloji'ye Genel Müdür olarak atandı

Turkcell üst yönetimiyle ilgili bir yeni bir atama haberini duyurdu. Turkcell  CTO'su olarak görev yapan İlker Kuruöz, Doğuş Teknoloji'nin yeni Genel Müdürü oldu.Turkcell tarafından yapılan resmi açıklamada kararın 16 Eylül tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtiliyor.

Kararla birlikte İlker Kuruöz'un Turkcell'deki 10 yıllık kariyeri de böylelikle sona eriyor. Kuruöz Turkcell'e 2006 yılında Servis ve Ürün Geliştirme Bölüm Başkanı olarak katılmış; üç yıl bu görevi sürdürdükten sonra CIO ünvanını almıştı. Turkcell tarafından yapılan açıklamanın tamamını aşağıda görebilirsiniz:

Turkcell GMY Ilker KuruozŞirketimize 2006 yılında katılan ve Teknoloji Grubu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan İlker Kuruöz, 16 Eylül 2016 tarihinden geçerli olmak üzere görevinden ayrılma kararı almıştır. Hâli hazırda Teknoloji Grubu çatısı altında yer alan Şebeke Teknolojileri Grup Başkanlığı ve Bilgi ve İletişim Teknolojileri Grup Başkanlığı, organizasyon yapısında Genel Müdür’e doğrudan bağlı olarak faaliyetlerine devam edecektir. Sayın İlker Kuruöz’e bugüne kadar sağladığı değerli katkıları için teşekkür ediyor, bundan sonraki iş yaşamında kendisine başarılar diliyoruz.

2012'de kurulan Doğuş Teknoloji, Doğuş Grubu’nun faaliyet gösterdiği her sektör için bilişim stratejileri geliştiriyor ve çözüm üretiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.