Gameforce: Gamer'lara özel e-ticaret sitesi

Bir dönem sayıları hızla artan dikey e-ticaret siteleri arasına Gameforce.com.tr de eklendi. Gameforce, oyun müdavimlerinin hayatını kolaylaştıran ürün ve aksesuarlarla e-ticarette yükselen bir dikeye odaklanıyor.

eSpor dünyası bildiğiniz gibi bilgisayar oyunculuğunu profesyonel bir iş alanı haline getirdi ve bu oyun müdavimleri artık eskisi gibi günlük bilgisayar ve aksesuarlarla yetinmiyor. Gameforce.com.tr de bu noktada devreye giriyor ve özellikle üst düzey oyunculara hitap eden çeşitli ürünler satışa sunuyor.

Gameforce.com.tr'de performans bilgisayarlarından, mobil cihazlar aksesuarlarınaa kadar yüzlerce ürün satışa sunuluyor. Performans bilgisayarını kendisi oluşturmak isteyen oyuncularsa beğeni ve bütçelerine göre kendi konfigüre bilgisayarını oluşturabiliyor.

Gameforce-gamer

"Gamer kimliğini yansıtmak"

Digi.Kitchen bünyesinde Salih Çaktı ve İbrahim Çaktı tarafından kurulan Gamerforce.com.tr, Ağustos itibarıyla açılışı yapmış. Yani oldukça yeni ve bu dikeydeki bilinirliğini artırmayı hedefliyor. Kuruculardan Salih Çaktı;

'Gamer’ların sadece oyun oynarken değil günlük yaşamlarında da oyuncu kimliklerini yansıtabilecekleri bir hayat tarzı sunuyoruz.'

diyerek, oyun müdavimlerini sadece bilgisayar başında değil, günlük hayatlarında da destekleyecek ürünler satışa sunduklarını paylaşıyor. Dikey bir e-ticaret sitesi olmanın avantajıyla müşteri hizmetleri tarafında da oyunculara yakın ilgi gösterdiklerini de ekliyor.

gameforce-bilgisayar

Hedefte Gameforce markalı ürünler üretmek var

Yeni bir girişimin olan Gameforce, aldığımız bilgilere göre kendi adına 3 sınıfta marka tescil belgesi almış ve önümüzdeki dönemde kendi adına oyuncu ürünlerini üretmeyi/satmayı hedefliyor. Bu hedef Gameforce'un karlılığını artıracağı gibi daha uygun fiyatlı ürünlerin de satışa sunulmasını sağlayabilir. Ama bu hedefin gerçekleşmesi için biraz daha beklemek gerekiyor. Şu anda Gameforce.com.tr de Conn Bilgisayar, Everest, LinkTech, Cooler Master, Zalman, CM Storm, FSP bu dikeyin bilinen markalarından ürünler satın alınabiliyor.

Şahsen benim bilgisayar oyunlarını bıraktım çok oldu ama Gameforce.com.tr'deki ürünlerin sadece oyunculara has olmadığını söyleyebilirim. Sitede yapacağınız kısa gezintiyle sanırım siz de bana hak verecekseniz...

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.