Instagram 'taslak olarak kaydet' özelliğini test ediyor

Instagram 'taslak olarak kaydet' özelliğini test ediyor

instagram-taslak-olarak-kaydet

Instagram'ın sahip olduğu özellikler ve yapısı ile çok 'doğal fotoğraf' yanlısı bir platform olmadığı aşikar. Kullanıcılar fotoğraflarını yüklemeden önce onlarca farklı filtre ve özellik ile düzenleyebiliyorlar. Instagram da bunun bazen uzun bir 'süreç' olabileceğini fark etmiş olacak ki 'taslak olarak kaydet' özelliğini test ediyor.

Kullanıcıların Twitter üzerinde yaptığı paylaşımlarla ortaya çıkan özellik kullanıcıların fotoğrafları için yaptıkları düzenlemeleri kaydedebilmelerine olanak sağlıyor. Bu sayede kullanıcılar düzenleme işlemine daha sonra devam ederek fotoğraflarını yükleyebiliyorlar. Bilindiği gibi normalde Instagram'a yüklemek istediğiniz fotoğrafta yaptığınız düzenlemeler o an için geçerli oluyor, fotoğrafı yüklemezseniz düzenlemeleriniz siliniyordu.

Instagram ise şu anda konuyla ilgili açıklama yapmazken platformu kullanıcılar için sürekli olarak geliştirmeye devam ettiklerini belirten genel bir açıklama yapmış. Ancak sosyal medya yansımasına bakarsak yeni özelliğin test olarak birçok kullanıcıya açıldığına dikkat ediyoruz. Testlerin başarıyla geçmesi halinde Instagram'ın kısa süre içinde özelliği tüm kullanıcılara açacağını düşünebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.