Kod yazmadan uygulama sahibi olduğunuz GoodBarber, artık Türkçe

Kod yazmadan uygulama sahibi olduğunuz GoodBarber, artık Türkçe

Avrupa merkezli GoodBarber ile kod yazmadan -'native' olarak- mobil uygulama sahibi olabiliyorsunuz. Kullanıcılarına çok sayıda tema seçeneği sunan girişim, YouTube ve WordPress gibi içerik kanallarıyla entegre olarak çalışıyor.

GoodBarber'ın kullanıcı paneli üzerinde Android ve iOS platformları için herhangi bir şekilde kod yazmadan oluşturduğunuz mobil uygulamanızı, mobil cihazlarınızdan gerçek zamanlı olarak test edebilmeniz de mümkün. Bu arada GoodBarber bir süredir Türkçe olarak da hizmet veriyor.

Güney Fransa'da yer alan turistik Corsica adasında ve 2011 yılında kurulan girişim, yoluna yatırım almadan devam ediyor. Türkçe dışında 9 farklı dil seçeneğine daha sahip olan GoodBarber temel olarak Avrupa ve ABD pazarlarını hedef alıyor.

good-barber-gorsel

GoodBarber kullanıcılarını gerçek zamanlı test, onlarca tema seçeneği ve 50'nin üzerinde içerik kaynağı haricinde platform içine entegre edilmiş bir stok fotoğraf servisiyle 'beacon' teknolojisi de dahil olmak üzere çeşitli müşteri sadakati çözümleri bekliyor. GoodBarber ile hazırlanmış uygulamaları dilerseniz platformun kendi geliştirici hesaplarından dilerseniz de bizzat kendi hesaplarınızdan yayınlayabiliyorsunuz.

3 farklı pakete sahip olan GoodBarber'da fiyatlar aylık olmak üzere 16 ile 48 euro arasında değişiyor. Girişim bunun dışında bayilik ('reseller') mekanizmasına da sahip. Bu noktada bayileri için 'white label' bir çözüm sunan girişim, aylık 200 euro karşılığında sınırsız sayıda mobil uygulamayı kabul ediyor.

Tüm paneli ve dokümantasyonu Türkçe olan GoodBarber, aynı zamanda kullanıcılarına Türkçe olarak destek de verebiliyor. Bugüne kadar Avrupa girişimcilik ekosisteminde adından pek söz ettirmemiş olsa da ortaya güzel bir ürün koymayı başaran girişimle ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Son olarak; daha önce mobil uygulama oluşturma platformlarını sizler için karşılaştırmıştık. Bu haberimizde GoodBarber ve alternatiflerine detaylıca göz atabilirsiniz.

Webrazzi için GoodBarber'ı test ederken kullanıcı panelinden aldığımız bir ekran görüntüsü
Webrazzi için GoodBarber'ı test ederken kullanıcı panelinden aldığımız bir ekran görüntüsü
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.