iPhone 7'nin satış tarihiyle ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı

iPhone 7'nin satış tarihiyle ilgili yeni bir iddia ortaya çıktı

Henüz piyasaya çıkmayan Android ve iOS tabanlı akıllı telefonlarla ilgili önceden bilgiler yayınlayan EvLeaks bu sefer de iPhone 7'nin piyasaya çıkış tarihini öğrendiğini iddia etti.

EvLeaks'in kurucusu Evan Blass'in Twitter'dan yaptığı açıklamaya göre yeni iPhone, 12 Eylül haftasının sonunda, yani 16-17 Eylül tarihlerinde satışa sunulacak. Dolayısıyla da lansman toplantısının o hafta başlarında yapılması büyük ihtimal. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın 9 Eylül'de tanıtıldığını düşünürsek bu iddianın doğru olma ihtimali oldukça yüksek. Bunun yanında dikkat çeken bir diğer bilgi Evan Blass'in yeni iPhone'u ''iPhone 2016'' olarak tanımlaması. Tabi ki yeni iPhone'un isminin iPhone 2016 olması beklenmiyor ancak Blass'in iPhone 7 ya da başka bir isim kullanmak yerine ''iPhone 2016'' demesi oldukça ilginç.

Blass'in bir diğer aktardığı bilgi iki yeni iPhone'un kod isimleri. Apple piyasaya süreceği yeni iPhone'lar için ''Sonora'' ve ''Dos Palos'' isimlerini kullanıyor. Tabi ki bunların hepsinin birer iddia olduğunun ve kesin olmadığının altını tekrar çizelim. iPhone 7 ile ilgili ortaya çıkan son video ''sızıntısını'' ise buradan izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.