Enazelli, e-ticaret sitelerindeki minimum yüzde 50 indirimli ürünleri listeliyor

Enazelli, e-ticaret sitelerindeki minimum yüzde 50 indirimli ürünleri listeliyor

Türkiye'de alışverişçileri e-ticarete çeken en önemli faktör hala indirimler. Online mağazaları tek tek dolaşmak yerine indirimleri takip etmenizi sağlayacak sitelere ilgi, gerek müşteri gerek girişimciler tarafında uzunca bir süredir devam ediyor. Yeni kurulan Enazelli, iyi bir indirim aldığından emin olmak isteyen müşterileri hedefleyerek geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı amaçlıyor.

Screen Shot 2016-07-21 at 16.03.54

Enazelli.com, bugüne kadar farklı projeler geliştirmeye devam eden ve son olarak 2014'te Buddytag.me girişimini incelediğimiz Pabeda Bilgi Teknolojileri imzalı bir proje. Site, kısa bir çalışmanın ardından yaklaşık bir hafta önce yayına başladı. Kendi verilerine göre yaklaşık 25 bin ürüne ait indirimleri listeleyen sitede, indirim oranları yüzde 95'e ve 7 bin liraya kadar çıkıyor. 15 farklı markayı tarayan Enazelli'de erkeklere özel ürünlerin ortalama indirim oranı yüzde 55; indirim fiyatı 114 TL ve kadınlara özel ürünler için ortalama indirim oranı yüzde 57 ve ortalama 242 TL.

Enazelli, öncelikle reklam ve ardından e-ticaret siteleriyle gelir ortaklığı anlaşmalarıyla büyümeyi hedefliyor. Girişimin, onlarca içeriğe odaklanarak mobil öncelikli bir yorumla müşterinin aklında kalıcı bir yer edinmesi de mümkün olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.