Sızan ilk fotoğraflar yeni iPhone'da 3.5mm kulaklık girişi olmayacağını doğruluyor

Sızan ilk fotoğraflar yeni iPhone'da 3.5mm kulaklık girişi olmayacağını doğruluyor

Apple'ın gelecek Eylül'de tanıtması beklenen yeni iPhone'la ilgili en çok tartışılan konuların başında cihazın kulaklık girişinden yoksun olacağı iddiası geliyor. iPhone'un yeni kulaklıklarına ait olduğu iddia edilen ilk görüntülerin basına sızmasıyla birlikte bu iddia biraz daha güçlendi.

iphone 7 kulak

Çinli Weibo (9to5Mac aracılığıyla) yayını tarafından paylaşılan ve yeni iPhone'la birlikte geleceği iddia edilen kulaklık fotoğraflarında Apple'ın geleneği bozduğu görülebiliyor. Kulaklıkların tipik 3.5 mm'lik bağlantı yerine Lightning port girişine sahip olduğu bu görsellerde ilk dikkat çeken detay.

apple iphone 7 kulaklik

Görsellerin gerçeği yansıttığı olasılığından hareketle, iPhone 7 kulaklıklarının halefi kulaklıklardan tasarım açısından ciddi bir şekilde ayrılmadığını görüyoruz. Kontrol kumandası ve kulaklık bölümlerinde ciddi değişikliğe gitmeyen Apple, yeni kulaklıklarında daha dayanaklı olmalarını sağlayacak şekilde plastik kaplama kullanabilir.

kulak iphone7

Bugüne kadar gelen haberler Apple'ın tüm itirazlara rağmen kulaklık girişini yok edeceği yönünde. Ancak bu, sızan fotoğrafların gerçeği yansıttığını doğrulamıyor. Net bir yanıt için Apple'ın kendi lansmanını beklememiz gerekiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.