50 bin üyeyi geçen Stajim.net ilk yatırımını Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı’ndan aldı

50 bin üyeyi geçen Stajim.net ilk yatırımını Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı’ndan aldı

Staj arayan öğrencilerle stajyer arayan firmaları bir araya getiren Stajim.net, ilk yatırımını Şirket Ortağım Melek Yatırım Ağı’ndan aldığını duyurdu. Miktarı açıklanmayan yatırım turu, Şirket Ortağım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sedef Korkmaz liderliğinde, dokuz yatırımcı ve Şirket Ortağım A.Ş.'nin katılımıyla gerçekleşti.

2014 Aralık'ta yayına başlayan Stajim.net, yalnızca staj dikeyinde kariyer ilanlarına yer ayırmasıyla ayrışıyor. Bu özelliğiyle farklı girişim destekleme programlarının dikkatini çekmeyi başaran Stajım.net daha önce Finansbank Geleceğin Patronları ve Akbank Girişimci Geliştirme programlarında yer almıştı. Stajim.net, geçtiğimiz ay İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 2015 yılı “Yenilikçi İstanbul Mali Destek Programı” kapsamında desteklediği KWORKS Girişimcilik ve Araştırma Merkezi’ne seçilen 7 girişimden biri oldu. Hızlandırma programı kapsamında çalışmaları devam eden Stajim.net aynı zamanda Ankara StartUp Zirvesi’nde kazandığı ikincilik ödülü ile Bilkent CyberPark tarafından da destekleniyor.

Üniversite ve meslek lisesi öğrencilerini hedefleyen Stajım.net, aldığı yatırımla birlikte yenilenerek web sitesinin beta sürümünü kullanıcılarına açtı. Girişim, yeni web sitesiyle şirketler ve öğrencilere daha daha sosyal bir platform sunmak istediğini söylüyor.

Emre Aykan ve Elis Yılmaz tarafından kurulan girişimin kendi verilerine göre Stajım.net web sitesi aylık 100 binden fazla kişi tarafından ziyaret ediliyor. 50 binin üzerinde üyesi olan web sitesi kurulduğu günden bu yana 120’den fazla şirketle çalışmış. Girişimin amacı stajyer bulmak isteyen şirket ve öğrencilerin ilk aklına gelen sayfa olmak. Stajım.net bunun için öğrencilerin kariyerleri ve kişisel gelişimleri açısından faydalı olabilecek içerikler üretip, blogundan paylaşılmasını sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.