Nomad List, günübirlik çalışılabilecek mekanları listelemeye başladı

Nomad List, günübirlik çalışılabilecek mekanları listelemeye başladı

Sabit bir ofise hatta iş yerine bağlı olmadan çalışanlar, ya da çalışmak isteyenler, için kurulan bir platform olan Nomad List, kullanıcıları için dünyanın dört bir yanındaki şehirler hakkında detaylı bilgiler verirken aynı zamanda 'bu yola baş koyan kişileri' bir araya getiriyor.

Son olarak Places to Work adında bir sayfa açan platform, yine dünyanın dört bir yanındaki şehirler için günü birlik ofis olabilecek kafe ve mekanları harita üzerinde listelemeye başlamış.

Places to Work'te şu an örneğin İstanbul için 20'nin üzerinde lokasyonun yer aldığını söyleyebiliriz. Harita üzerinde dilerseniz lokasyonunuzu paylaşarak yakınınızdaki mekanlara, dilerseniz de arama kutusuna ziyaret etmeyi (ya da taşınmayı?) planladığınız şehri yazarak söz konusu şehirdeki mekanlara bakabilirsiniz.

Nomad List'in Places to Work sayfasını bir köşeye kaydetmenizi tavsiye ediyoruz. Gelecekte 'remote çalışma' gibi bir planınız olmasa da gerçekleştirebileceğiniz yurtdışı iş gezileri için liste oldukça yararlı duruyor.

places-to-work-gorsel

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.