Microsoft, Skype'ın küçük işletmelere odaklanan ücretsiz versiyonunu yayınladı

Microsoft, Skype'ın küçük işletmelere odaklanan ücretsiz versiyonunu yayınladı

Microsoft, Skype'ın özellikle küçük işletmelere odaklandığı 'Skype Meetings' ismini verdiği yeni versiyonunu yayınladı. Tarayıcı tabanlı olan Skype Meetings'i ücretsiz olarak kullanılabilecek.

Skype Business ile işletmelere görüntülü ve sesli konuşma çözümü sunan Microsoft bu hizmetini farklı bir alanda daha da geliştiriyor. Skype Meetings adı verilen tarayıcı tabanlı yeni Skype özellikle küçük işletmelerin faydalanması için geliştirilmiş. Şirketler kendi e-posta adresleri ile Meetings'e kaydolarak ücretsiz olarak kullanmaya başlayabiliyorlar.

İlk 60 gün boyunca 10 kullanıcıya kadar ücretsiz olan Meetings'in anlık toplantılardaki kullanıcı limiti daha sonra 3 kişiye düşüyor. Ancak özellikle fazla çalışana sahip olmayan ve toplantılarda 3 kişiyi geçmeyen kullanıcılar için Meetings oldukça cazip. Bunun nedeni ise ürünün Office entegrasyonu ve daha birçok özellik ile geliyor olması. Anlık 10 kişiden fazla kullanıcı ile kullanmak isteyen şirketler ise Office 365'in işletme paketlerinden birine ücretli abone olarak Skype'ın işletmeler için olan versiyonunu kullanabiliyorlar.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.