Annelutfen.com satışlarını durdurma kararı aldı

Annelutfen.com satışlarını durdurma kararı aldı

Anne çocuk ürünleri dikeyinde çalışan Türkiye'nin popüler e-ticaret sitelerinden Annelutfen.com ciddi bir değişim sürecine girdi. Resmi blogundan satışlarını durdurduğunu duyuran Annelutfen.com, durumun geçici olduğunu söylüyor.

Sipariş alımını geçici olarak durdurduğunu duyuran Annelutfen.com, açıklamasında gerekçe olarak müşterilerine daha iyi hizmet vermek istediğini söylüyor. Ziyaretçileriyle ilgi çekici içerikler paylaşmaya devam edeceğini söyleyen Annelutfen.com, bundan sonra anne ve çocuk özelinde bir içerik sitesi haline de gelebilir. Girişim, bir süredir sadece yazılı değil, orijinal video içerikleriyle de takipçilerine ulaşıyor.

annelutfen

Türkiye e-ticaret sektöründe son dönemde yatırım alan şirketler dahil olmak üzere yaprak dökümünün yaşandığı düşünüldüğünde Annelutfen.com'un kararının bir kapanışı işaret edip etmediği akla gelen ilk soru. Annelutfen.com 2015 Ocak'ta Elixir Capital liderliğinde 4 milyon dolar yatırım almış ve bu dönemde 2013'e göre ciro yönünden yüzde 315 büyüdüğünü paylaşmıştı.

Annelutfen.com tarafından gelen açıklamalara göre haberimizi güncellemeye devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.