Canlı yayın uygulaması Live.ly, ABD'de Facebook Messenger ve Snapchat'i geride bıraktı

Canlı yayın uygulaması Live.ly, ABD'de Facebook Messenger ve Snapchat'i geride bıraktı

Sosyal ağlarda zenginleştirilmiş kısa videolar yayınlamanızı sağlayan Musical.ly, yeni canlı yayın uygulaması Live.ly'yi geçen hafta yayınlamıştı ve şimdi ABD App Store'da zirveye oturdu. Facebook Messenger, Snapchat gibi devleri geride bırakarak 500 bin indirmeye ulaştı.

Live.ly, adından anlaşılacağı üzere mobil cihazınız (şu anda sadece iOS uygulaması var) üzerinden, canlı yayın yapmanızı sağlayan bir uygulama. Musical.ly'de olduğu gibi Live.ly'de de etiketler vs. kullanılıyor ve kullanıcılara eğlenceli bir deneyim sunuluyor.

Music.ly bir yılda 100 bin indirildi

Facebook Messenger, Snapchat ve Instagram'ı geride bırakan Live.ly, Twittter (Periscope), Facebook ve Youtube gibi mobilden canlı yayın imkanı sunan dev girişimlere şimdiden kafa tutmuş gibi. Geçen yıl ABD App Store'da zirveye ulaşan Musical.ly'nin şu ana kadar 100 milyon indirme yakalamış olması ise Live.ly'nin yaptığı çıkışı daha net bir şekilde gösteriyor.

Musical.ly

Kullanıcılarının yarısı ABD'li gençler olan Musical.ly'nin Şangay merkezli bir girişim olması ise altı çizilmesi gereken bir başka detay. 500 milyon dolar değerlemeyle yatırım almayı hedefleyen girişimin değerini daha da artıracağına şüphe yok.

Eğer henüz denemediyseniz Live.ly'yi App Store'dan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.