Yerli Dualist uygulaması Instragram fotoğraflarınızı haftalık yarışlarla keşfe açıyor

Yerli Dualist uygulaması Instragram fotoğraflarınızı haftalık yarışlarla keşfe açıyor

Instagram, yeni fotoğraf keşfi için yeni araçlar eklemeye devam ediyor ancak günde yüz milyonlarca fotoğrafın eklendiği sosyal ağda çekimlerinizi kendi takipçilerinizin dışına çıkarmak için biraz çabalamanız gerekiyor. Dualist bu çabayı eğlenceli bir yarış olarak oyunlaştıran bir uygulama olarak yayınlandı.

Türkiye'de genç bir ekip tarafından kurulan Project Versus'un yapımcılığını üstlendiği uygulama yaklaşık 10 ayda geliştirilmiş. İlk ürün olmasına rağmen kullanıcı deneyimi açısından sorunsuz bir ürün olan Dualist, Instagram fotoğraflarınızı kategoriler altında yarıştırdığınız bir uygulama.

dualist2

Yapmanız gereken uygulamaya Instagram profilinizle giriş yapıp, yarışmaya açmak istediğiniz fotoğrafları seçmek. Ardından size başkaları tarafından yüklenen/yarışan fotoğrafları ikili eşleşmeler halinde gösteren uygulamada fotoğraflar arasından birini tamamen kendi zevkinize göre belirtiyorsunuz. Seçilen sizin fotoğrafınızsa aldığınız sıralama sayesinde keşfedilme şansınızı arttırıyor. Zira Dualist'te gezinirken kullanıcıların Instagram profillerine geçiş pürüzsüz bir şekilde gerçekleşiyor.

Bugüne kadar 2 bin 304 fotoğraf ve 16 bin eşleşmeye ulaşan Dualist'in yarışmaları haftalık periyotlarla düzenleniyor. Ancak haftanın hangi günü katıldığınız seçim şansınızı etkilemiyor. Girişimin kendi geliştirdiği Dualist eşleştirme algoritması, adil eşleşme ve yarışma imkanını kullanıcılarına sunmayı amaçlıyor.

Project Versus'un Dualist için önceliği uygulamayı olabildiğince kalabalık bir kitleye ulaştırmak. Büyümek için yarışma motivasyonunu sağlayacak, Swarm benzeri, geliştirmeler, kullanıcıların birbiriyle etkileşime geçmesini sağlayacak oylama benzeri farklı kurgular düşünülebilir. Uygulamanın keşfi destekliyici ve kişisel zevklere hitap etmesi markaların ilgisini çekebilecek nitelikte.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.