Samsung'dan tuşlu ve kapaklı Android telefon geliyor

Samsung'dan tuşlu ve kapaklı Android telefon geliyor

Kapaklı telefonların o havalı kullanımını özlediniz mi? Telefon konuşmasını bir tuşa basarak değil de kapağını görüşmenin gerilimine bağlı olarak sert veya yumuşak biçimde kapatarak sonlandırdığımız yıllar daha dün gibi. Hasret bitiyor; Samsung'un tuşlu ve kapaklı nostaljik tasarım telefonu, GFXBench veri tabanındaki performans kaydı sayesinde açığa çıktı.

samsung 2010 yılı öncesinde özellikle Amerika'da bir hayli popüler olan kapaklı ve tuşlu telefon tasarımını tekrar canlandıran Samsung, "Galaxy Folder 2" adlı modeliyle bir şeyler deneyecek. Geçtiğimiz yıl Samsung, çift ekranlı ve kapaklı bir model geliştirmiş fakat pazarın üstüne gitmemişti. Yeni telefonla farklı bölge pazarlarında iddialı bir çıkış yapması kuvvetle muhtemel. Zira orta segmentte farklılık yaratamayan büyük markalar, fiyat rekabetine girişen küçük markalara ciddi pazar payı veriyor.

Samsung Folder 2

GFXBench tarafından oluşturulan özellikleri bakılırsa, Galaxy Folder 2, donanım açısından orta segmente yerleşecek. 480x800 piksel çözünürlüğünde 3,8 inç büyüklüğünde dokunmatik bir ekranla gelecek olan yeni model, Adreno 308 grafik arabirimini kullanacak. Önde 5 megapiksel, arkada 8 megapiksel kameraya sahip olacak Galaxy Folder 2, Android 6.0.1 Marshmallow üzerinde koşacak. Telefonda Snapdragon 425 dört çekirdekli 1,2 GHz işlemci, 16 GB'lık dahili depolama ve 2 GB RAM yer alacak. Galaxy Folder 2'nin Ağustos ayında tanıtılması, öncelikli olarak Çin pazarında satışa sunulması bekleniyor.

galaxy-folder-2

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.