Doktortakvimi.com ana şirketi DocPlanner 20 milyon dolar yatırım aldı

Doktortakvimi.com ana şirketi DocPlanner 20 milyon dolar yatırım aldı

Online doktor randevu platformu DocPlanner 20 milyon dolar yeni yatırım aldı ve İspanya merkezli bir başka randevu girişimi Doctoralia ile birleşti. Hızla küreselleşmek isteyen DocPlanner, alanında dünya lideri olma hedefiyle hareket ettiğini belirtiyor.

Bundan iki yıl önce Eniyihekim.com satın almasıyla Türkiye pazarına açılan Polonya merkezli DocPlanner, bugün 25 ülkede faaliyet gösteriyor ve 8 milyon kullanıcısı olduğunu söylüyor. Varşova, İstanbul ve Roma'da ofisleri bulunan girişim 200'den fazla çalışana sahip. Girişim açısından Doctoralia birleşmesi erişim ve büyüme açısından oldukça kritik. İspanya merkezli lider online doktor randevu platformu Doctoralia bugün 20 ülkede, 9 milyon aylık kullanıcıyla faaliyet gösteriyor. Bugün ayda 200 bin randevuyu yönettiğini söyleyen DocPlanner birleşmeyle bu sayıyı en az ikiye katlayacak gibi görünüyor.

DocPlanner satın almasında sonra yeniden yapılanan Eniyihekim, geçtiğimiz Şubat'ta Doktortakvimi.com adıyla yeniden lansmanını yapmıştı. Target Global liderliğinde ve ENERN ve EBRD katılımıyla gerçekleşen turla birlikte DocPlanner'ın bugüne kadar aldığı toplam yatırım 34 milyon dolara çıktı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.