BRAND SPEAK

Türkiye’nin Girişimcileri GarantiPartners ile Fintech Atılımı Gerçekleştiriyor!

17 Haziran’da düzenlediği etkinlikte Türkiye’deki fintech girişimlerini, BBVA Open Talent yöneticisi Marisol Menendez, Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer ve diğer üst düzey yöneticilerle buluşturuyor.
Türkiye’nin Girişimcileri GarantiPartners ile Fintech Atılımı Gerçekleştiriyor!

opentalent_advertorial_800x440_2

Garanti Bankası’nın, başta fintech olmak üzere, girişimleri destekleyerek hızlandırmak amacıyla hayata geçirdiği Garanti Partners platformu, 17 Haziran’da düzenlediği etkinlikte Türkiye’deki fintech girişimlerini, BBVA Open Talent yöneticisi Marisol Menendez, Garanti Bankası Dijital Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer ve diğer üst düzey yöneticilerle buluşturuyor.

GarantiPartners, fintech başta olmak üzere her türlü girişime ve girişimcilere destek veriyor. Hızla değişen dünyamızda girişimlere değer yaratmaları, yeni işlerini kurmaları, gerekli yol ve kaynaklara ulaşmaları, müşterileri ile buluşmaları ve global pazarlara açılabilmeleri için bir hızlandırma programı hazırlıyor ve gelişimlerini takip ediyor. Girişimciler hızlandırma programı kapsamında, ofis olanakları, eğitimler, networking buluşmaları gibi olanaklardan yararlanıyor. GarantiPartners, Türkiye’deki finansal ekosistemi ve onu çevreleyen inovasyon alanlarını destekleme vizyonuyla girişimcilerin yanında olmak ve yeteneklerini desteklemek için çalışıyor.

Bu kapsamda GarantiPartners, BBVA’in bu sene 8.sini düzenlediği Open Talent yarışmasına katılan ve finale seçilen Türk ekiplerini Londra’ya götürüyor. Orada ekiplerin fintech projelerini global çapta duyurabilmeleri ve geliştirebilmeleri için yanlarında oluyor. Bunun öncesinde ise, 17 Haziran’da GarantiPartners Girişim Üssü’nde düzenlenecek etkinlikte girişimleri Garanti Bankası ve BBVA ekipleriyle buluşturarak fintech dünyasını bir araya getiriyor. Etkinlikte BBVA Open Talent yöneticisi Marisol Menendez de konuşma yaparak fintech endüstrisinin trendlerinin yanı sıra, Open Talent yarışmasının hikayesinden ve içeriğinden bahsedecek. Menendez, BBVA’da farklı projelerde çalışmış, inovasyon ve girişimler üzerine yoğunlaşmış ve Tedx konuşmaları yapmış bir konuşmacı olarak girişim dünyasının geneline de hitap edecek bir konuşma gerçekleştirecek.

Türkiye fintech ekosistemine dair sohbetlerin yapılacağı ve BBVA Open Talent yarışmasıyla ilgili bilgi alınabilecek bu etkinlikle ilgili detayları öğrenmek ve kaydolmak için tıklayın.

BBVA Open Talent Yarışması’na katılmak için tıklayın.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.