Canlı VR yayını imkanı sunan 360fly HD kamera Webrazzi Store'da satışta

Canlı VR yayını imkanı sunan 360fly HD kamera Webrazzi Store'da satışta

Yakın zamana kadar 360 derece video çekimi yapmak ve VR içeriği üretmek karmaşık ekipmanlar, yüksek maliyetler ve önemli yazılım bilgisi gerektirirdi. Neyse ki teknoloji çağında yaşıyoruz. Dünyanın her köşesinden her an hayatımızı kolaylaştıran inovatif teknolojik çözümler çıkıyor. 2015 sonunda Amerika'da bu alanda, 360fly markası önemli bir adım attı ve son kullanıcıların tek tuşla 360 video çekimi yapabilip aynı zamanda uygulama üzerinden saniyeler içinde kolayca içeriklerini düzenleyebileceği 360fly HD panoramik kamerasını satışa sundu.

Marka ve aksesuar konumlamasıyla bize yeni nesil GoPro'yu andıran 360fly, altı ay gibi kısa bir sürede gerek bisiklet, kayak ve sörf gibi aksiyon sporlarını sevenler tarafından gerekse vlogger ve ajanslar tarafından oldukça büyük ilgi gördü. Haliyle çok geçmeden bu olumlu dönüşlerin meyvesini yol, su ve elektrik olarak toplamaya başladılar. 360fly'ın geçtiğimiz mayıs ayında Hydra Ventures'dan C turunda $40 milyon yatırım aldığını ve yeni 4K modelini satışa sunduğunu belirtelim.

360fly özelliklerine bakarsak; ürün tek bir komut butonu ve tek bir lensten oluşuyor. İçeriğinde 32GB bellek ve entegre mikrofonu olduğundan size anında çekime başlama yeteneği sağlıyor. 2 saat gibi bir kayıt süresi sunduğunu ve ücretsiz 360fly uygulaması üzerinden tüm iOS ve Android cihazlardan kontrol edilebildiğini hatırlatalım.

Ayrıca ürünün en seksi özelliği Livit uygulaması üzerinden canlı VR yayını yapmanıza imkan sağlaması. Eğer bir 360fly kameranız varsa hemen ücretsiz Livit uygulamasını indirip dilediğiniz konseri, maçı ve etkinliği 360 derece videoyla canlı yayımlamaya başlayabilirsiniz. Livit ve 360fly'ın bu özelliği mart ayındaki SXSW konferansında (South by Southwest 2016) duyurmuştu. Sanırım önümüzdeki birkaç sene içinde "The Next Big Thing"  live streaming (canlı yayın) özelliği sunan 360 derece kameralar olacak dersek çok abartmış olmayız.

Şimdi 360fly HD panoramik kameraya Webrazzi VR Cardboard hediyesiyle hemen Webrazzi Store'dan sahip olabilirsiniz. Her türlü soru için bize [email protected] mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.