Büyümesini sürdüren Mobil Oto Servis online yedek parça satışına başladı

Büyümesini sürdüren Mobil Oto Servis online yedek parça satışına başladı

Araç sahiplerinin ‘pizza siparişi verir gibi’ evlerinde ya da ofislerinde bekleyen arabaları için sertifikalı ustalardan uygun fiyata bakım hizmeti (lastik değişimi, periyodik bakımlar ve ağır olmayan tamir işlemleri gibi...) satın alabildiği Mobil Oto Servis; 10 bin kullanıcı barajını aştı.

Girişimcilerden öğrendiğimiz kadarıyla 2015 yılını da yüzde 400 büyümeyle kapatan girişim şimdi de online yedek parça satışına başladı.

200 binden fazla yedek parçayı bünyesinde bulunduran Mobil Oto Servis, kullanıcılarından araçlarının marka ve modelini platforma girmelerini istiyor. Sonrasında anlaşmalı olduğu tedarikçiler arasından kullanıcıları için en uygun fiyatlı ürünü bulan girişim aynı zamanda Türkiye'nin her yerine kargo ile gönderim ve kapıda montaj (şimdilik yalnızca İstanbul için) yapabiliyor.

Bu noktada otomotiv sektörünün internete hala uzak olduğunun altını çizen girişimciler, bakım filtresi seçimi gibi konulara özel olarak akıllı arama/seçim motorları geliştirdiklerini belirtiyor.

mobil-oto-servis-gorsel

Mobil Oto Servis Türkiye'nin en büyük oto servislerinden birisi konumunda

Mobil Oto Servis kurucu ortaklarından Kaan Saraç ile konuştuğumuzda kendisi, girişimin kısa bir süre sonra en uygun kasko ve trafik poliçesi için kullanıcılarına teklif göndermeye başlayacağından bahsetti. Bu önemli yeniliğe ek olarak girişimin 'akıllı araç' pazarı için de çeşitli IoT cihazları üzerinde çalıştığını söyleyelim.

Diğer yandan günlük 50'ye yakın araca bakım yapan girişim, bu rakamla Türkiye'nin en büyük oto servislerinden birisi olduğunu söylüyor. Saraç'tan öğrendiğimiz bir diğer bilgiye göre Mobil Oto Servis yıl sonunda yetkili servisler de dahil olmak üzere Türkiye'nin en fazla müşteriye hizmet veren oto servisi olmak istiyor.

Kullanıcıları üzerinde yüzde 84 gibi yüksek bir tekrar kullanım oranı yakalayan girişimi takip etmeye ve gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.