Mike Butcher'ın konuk olduğu Webrazzi Meetup #1'da 7 girişim sahne aldı

Mike Butcher'ın konuk olduğu Webrazzi Meetup #1'da 7 girişim sahne aldı

23 Mayıs Pazartesi düzenlediğimiz Webrazzi Meetup #1 - Mike Butcher etkinliğimiz gerçekleşti. 7 yerli girişimin TechCrunch editörü Mike Butcher ile Webrazzi kurucu ve CEO'su Arda Kutsal'a sunum yaptığı etkinlikte sunumlardan önce ve sonra da yoğun bir 'networking' ortamı vardı.

Sırasıyla, video içerikleriyle öne çıkan online kariyer platformu Anlatsın.com, ev temizliği pazarının online sektördeki güçlü oyuncularından MutluBiEv, güzellik sektörü için SaaS bir randevu yazılımı ve pazar yeri olarak konumlanan Kolay Randevu, geliştirdiği akıllı bira musluğuyla IoT alanında dikkat çeken Pubinno, uluslararası arenada adından söz ettiren bir video düzenleme uygulaması olan Videorama, Avrupa'nın 10'un üzerinde şehrinde hizmet veren ErasmusInn ve yakaladığı on milyonlarca indirilme rakamıyla öne çıkan mobil odaklı 'dating' uygulaması Waplog meetup'ta sunum yapan yerli girişimler oldular.

Mekan sponsorumuz Kolektif House ev sahipliğinde düzenlenen meetup'ta girişimciler sunumlarının ardından hem Mike Butcher ve Arda Kutsal ikilisinden gelen soruları yanıtladı, hem de tavsiyelerini dinledi.

'Invite only' olarak gerçekleştirdiğimiz Webrazzi Meetup #1'a katılan herkese teşekkür ederiz; ikinci meetup'ımız hakkındaki duyuruları kaçırmamak için Webrazzi'yi takipte kalın.

Anlatsın.com kurucu ortağı Eril Gün Ezere sahnede sunumunu yaparken
Anlatsın.com kurucu ortağı Eril Gün Ezere sahnede sunumunu yaparken
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.