Arctic15 girişimcilik konferansı 2-3 Haziran tarihlerinde Helsinki'de düzenlenecek [İndirim Kodu]

Kuzey Avrupa'nın en önemli girişimcilik konferanslarından biri olan Arctic15 için sayılı günler kaldı. Arctic15, 2-3 Haziran tarihlerinde yatırımcılarla girişimcileri Finlandiya'da buluşturacak.
Arctic15 girişimcilik konferansı 2-3 Haziran tarihlerinde Helsinki'de düzenlenecek [İndirim Kodu]

Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de düzenlenecek olan konferansta Kuzey Avrupalı girişimlerin ağırlıkta olacağı malum ama Orta ve Batı Avrupa ile MENA ve Orta Doğu'dan da girişimci ve yatırımcıların katılacağına şüphe yok. 2000 ziyaretçiyi ağırlamayı bekleyen iki günlük etkinlikte 70 uluslarası gazeteci ve 150'den fazla yatırımcının katılması bekleniyor.

Kuzey Avrupalı girişimcilerin 'küresel' vizyonuna uygun bir konferans olan Arctic15'te 3 bin birebir toplantının düzenleneceği belirtiliyor. Bu seneki önemli konuşmacılar arasında ise Skype'ın ilk yatırımcılarından ve DFJ'nin kurucusu Tim Draper, Angellist'in kurucusu Gil Penchina, Avrupa Komisyonu Başkan Yardımcısı Andrus Ansip, Rovio'nun yeni CEO'su Kati Levoranta gibi önemli isimler var.

Webrazzi'nin de medya sponsoru olarak desteklediği Arctic15, kendi içinde düzenlediği girişim yarışmasında şimdiye kadar 99 milyon dolar euro yatırım toplayan Kiosked, Vault, Pipedrive, Infogr.am, Yousician gibi girişimler sahneye çıkarmış. Bu yılki etkinlikte de yeni ve etkili girişimlerin sahne alması beklendiğini söylemeye bile gerek yok.

Arctic15'te sahne alacak tüm konuşmacılarına göz atabilir, dilerseniz 50 dolarlık WEBRAZZIDISCOUNT indirim kodundan faydalanarak biletinizi satın alabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.