Google yılın en iyi Android uygulamalarını seçti

Google yılın en iyi Android uygulamalarını seçti

google play awardsGoogle, geliştirici konferansı I/O'da bu yıl bir ilki gerçekleştirdi ve Android için geliştirilen uygulamalar arasında öne çıkanları 2016 Google Play Awards ile ödüllendirdi. Bugüne kadar Apple tarafından uygulanan pratik, Android geliştiricileri için yeni standartlar belirleyebilir.

Google'ın seçkisinde yer alan uygulamaların son bir yılda yayınlanmış olması zorunluluğu bulunmuyor. Daha önce burada paylaşılan aday listesinde zaten birçoğu yıllardır hayatımızda yer alan uygulamalar bulunuyor. Google'ın bu hafta başında konferansta paylaştığı ilginç notlardan biri de Google Play Store'dan yapılan yüklemelerin sayısının 65 milyarı geçtiğiydi.

Google tarafından bu yıl ilk kez verilen 2016 Google Play Awards'un kazananları ise şu şekilde sıralanıyor:

En İyi Uygulama: Houzz En İyi Erkenci: World Around Me En İyi Aile Uygulaması: Thinkrolls 2 En İyi Küresel Açılış: Pokemon Shuffle Mobile En İyi Oyun: Clash Royale En Yenilikçi: NYT VR Material Design'ı En İyi Kullanan: Robinhood En İyi Indie Oyun: Alphabear Google Play Oyun Servisleri'ni En İyi Kullanan: Table Tennis Touch En Çok Göze Çarpan Startup: Hopper

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.