Youtube mobil uygulamasına mesajlaşma özelliği ekliyor

Youtube mobil uygulamasına mesajlaşma özelliği ekliyor

youtubeYoutube kullanıcıları mobil uygulaması üzerinde daha uzun süre tutacak bir yenilik üzerinde çalışıyor. Bu yeni özellikle kullanıcılar uygulama üzerinden mesajlaşabilecekler.

Youtube son yayınladığı raporunda kullanıcıların site üzerinde ortalama 40 dakika geçirdiğini ve bunun ABD'deki kablolu yayın yapan TV kanalların ortalamasından bile uzun olduğunu açıklamıştı. Kullanıcılarını özellikle mobilde daha fazla uygulama içinde tutmak için şirket bunun için önemli bir adım atarak mesajlaşma özelliğini uygulamasına getireceğini duyurdu. Bilindiği gibi kullanıcılar sıkça Youtube videolarını çeşitli mesajlaşma uygulamaları üzerinden birbirleriyle paylaşıyorlar.

Youtube'ta buradaki kesintiden rahatsız olmuş olacak kı etkileşimi daha kolay hale getirmek ve oturum sürelerini bölmemek için mesajlaşma özelliğini geliştiyor. Aslında şirketin bu yeni özelliği sınırlı bir kullanıcı kitlesi için kullanıma açılmış durumda yani özelliklik aktif olarak test ediliyor. Şirket şu an için özelliğinin tüm kullanıcılar için ne zaman devreye alınacağını ise açıklamadı.

Görsel Kaynak: JuliusKielaitis / Shutterstock.com

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.