Oculus Rift sınırlı sayıyla Best Buy'da satışa çıkıyor!

Oculus Rift sınırlı sayıyla Best Buy'da satışa çıkıyor!

oculus-rift

Facebook'un sahibi olduğu sanal gerçeklik şirketi Oculus bilindiği piyasada en fazla merak uyandıran sanal gerçeklik başlıklarından olan Rift'in de üreticisi. Binlerce kişinin ön sipariş verip beklediği Oculus Rift sınır sayıyla bu haftasonu fiziki mağazalarda satışa çıkacak.

Geçtiğimiz yıl ön sipariş almaya başlayan ve dünyanın birçok farklı ülkesinden binlerce sipariş alan Oculus henüz bu siparişlerini tamamlamış değil ve kullanıcılar siparişlerini beklemeye devam ediyorlar. Ancak şirket ilginç bir karara imza atarak sınırlı sayıda Oculus Rift'i ABD'de belirlediği 48 farklı Best Buy mağazasında satışa çıkarmaya hazırlanıyor. Haberin ortaya çıkmasıyla ön sipariş kuyruğunda olan birçok kullanıcı şaşkınlık yaşasa da Oculus kullanıcıların dilerlerse mağazalara gidip başlığı satın alabileceklerini belirten bir açıklama yapmış.

Oculus'un tabi ki burada asıl hedeflediği konu yakalayacağı sınırlı satıştan ziyade olabildiğince fazla kullanıcının ürünü deneyebilmelerinin önünü açmak ve en önemlisi onlardan gelecek geri bildirimleri toplamak. Maalesef Oculus'un belirlediği satış mağazalarının tamamı ABD'de bulunuyor ancak şirket bu yaz daha fazla fiziki mağazaya ulaşma planları yaparken sonbaharda da uluslararası pazara açılmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.