3.5 milyon takipçiye ulaşan TheSkimm, içerik odaklı takvim uygulamasını yayınladı

3.5 milyon takipçiye ulaşan TheSkimm, içerik odaklı takvim uygulamasını yayınladı

Newsletter odaklı girişimlerin hafife alınmaması gerektiğini gösteren en yeni örnek TheSkimm olabilir. Günlük e-postalarıyla kısa sürede 3.5 milyon takipçiye ulaşan girişim, aynı adlı iPhone uygulamasıyla günün önemli olaylarını hatırlatıyor.

Günün özetini sunan bir e-posta listesi olarak başlayan TheSkimm aslında bir haber toplayıcısı. Gelişmeleri aktardığı yalın ve samimi diliyle ayrışan TheSkimm'in ücretsiz newsletter'ıyla Panama Belgeleri'nden Apple vs FBI skandalına, Oscar Ödülleri'nden NBA'e günün tüm gelişmelerini arkadaşınızdan dinliyormuşsunuz gibi okuyorsunuz.

Danielle Weisberg ve Carly Zakin tarafından 2012 yılında kurulan TheSkimm, içeriğini ilk kez bir mobil uygulamaya dönüştürdü ve TheSkimm Ahead adlı yenilikçi bir takvim uygulamasıyla karşımıza çıktı.

TheSkimm'in günün özeti prensibiyle çalışan takvim uygulaması günün önemli gelişmelerini takviminize not ediyor. Bunlar arasında beklediğiniz konser biletlerinin satışa sunulmasından Game of Thrones yeni sezonunun başlangıcına, ulusal maçlardan seçimlere kadar geniş kitleleri ilgilendiren birçok konuya dair hatırlatmalar var. TheSkimm newsletter'ları size dünyada ne olduğunu söylerken, mobil uygulama ile gün içinde neler olacağını öğreniyorsunuz.

skimm ahead

TheSkimm'in 2.99 dolardan sunulan mobil uygulaması bir medya girişiminin içeriğini gelir yaratacak şekilde yeniden kurgulamasıyla ilginç bir örnek oluşturuyor. TheSkimm ekibi 3.5 milyon takipçisinden olabildiğince fazla kişiyi bu uygulamayı almaya ikna etmek istiyor. Bunun için 12 bin marka elçisiyle çalışıyor.

Bugüne kadar 6.5 milyon dolar yatırım alan TheSkim, takipçilerinin yüzde 40'nın TheSkimm e-postalarını haftada en az bir kez açtığını söylüyor. Bu oran medya şirketleri için ortalama yüzde 20 şeklinde seyrediyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.