SOR'UN yeni mobil uygulamasını Android'e getirdi

Yenilenen mobil uygulamasının ilk versiyonunu geçtiğimiz ay iOS tabanlı cihazlar için yayınlayan SOR'UN'un Android versiyonu da yayınlandı.
SOR'UN yeni mobil uygulamasını Android'e getirdi

sorun3

Yaklaşık altı aylık bir yeniden yapılanma sürecinden sonra SOR'UN tamamen aramıza geri döndü. Yenilenen mobil uygulamasının ilk versiyonunu geçtiğimiz ay iOS tabanlı cihazlar için yayınlayan SOR'UN'un Android versiyonu da yayınlandı.

Webrazzi Arena girişimleri arasında yer aldıktan kısa bir süre sonra, geçtiğimiz Ocak ayında altı sıfırlı ilk yatırımını alan SOR’UN için yeni uygulaması bir yeniden lansman anlamına geliyor. şirketler için mesajlaşma uygulamasından çok bir iletişim yönetimi uygulaması şeklinde kurgulanan SOR’UN şirketlere sunduğu yönetim paneli özelliğiyle iddiasını güçlendiriyor.

SOR'UN'un Android uygulaması iOS versiyonuyla aynı özellikleri taşıyor. Kısa bir süre önce AK Sigorta ile anlaştığını duyuran SOR'UN uygulaması üzerinden yirmiye yakın şirkete erişilebiliyor. Uygulama SOR’UN’un satış ekipleri tarafından benimsenmesini sağlayacak yenilikler de içeriyor. Uygulama üzerinden yapılan ürün başvurularının takip edilip raporlanması ve markaların kendi temsilcilerini ve görev tanımlarını uygulama üzerinden yönetebilmesi mümkün hale geliyor.

Chat bot'ların gelişiyle birlikte mesajlaşma müşteri ilişkilerinin öncelikli arayüzü olacak. SOR'UN'u bu bağlamda oldukça yeni bir dönem bekliyor. Gelişmelerin girişimin lehine mi aleyhine mi olacağını birlikte göreceğiz.

SOR'UN Android uygulaması için bağlantıyı izleyin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.