BRAND SPEAK

Garanti Bankası 4.5G’nin hakkını veriyor: Cep Şubesi’nden “Görüntülü Kredi” hizmeti…

Garanti Bankası, “Görüntülü Kredi” hizmeti sunmaya başladı.
Garanti Bankası 4.5G’nin hakkını veriyor:  Cep Şubesi’nden “Görüntülü Kredi” hizmeti…

Servisleriyle fark yaratan Garanti Bankası, “Görüntülü Kredi” hizmeti sunmaya başladı. İnternette 4.5G teknolojisinin gelmesiyle müşterilerin çok rahatça kullanabildikleri Görüntülü Kredi, Cep Şubesi’nden kredi başvurusu yaparken aynı zamanda bir uzmanla yüz yüze görüşmek isteyen kullanıcılar için yeni bir yöntem oluyor. Hafta içi 09:00-18:00 saatleri arasında verilen hizmetten yararlanmak isteyenlerin müşteri temsilcisiyle görüntülü konuşabildiği bu hizmet, kredi başvurusu yapma, sonucu sorgulama ve ürünlerle ilgili bilgi alma imkânı sağlıyor. Müşteriler, uygulamada bulunan Kredi Başvurusu adımından Görüntülü Başvuru butonuna basarak Kredi Danışmanı ile görüntülü konuşma yapabiliyor. Üstelik kredi onayı sonrası, müşteriler kredi tutarını Cep Şubesi’nden ilgili işlemleri yaparak hesaplarına geçirebiliyorlar.

İnternetin hızlanmasını ve erişimin kolaylaşmasını sağlayan 4.5G teknolojisi, video tabanlı ürün ve hizmetlere talebi artırıyor. Günlük hayatta ve dijital teknolojilerin her alanında müşterilerin yanında olmak için çalışan Garanti Bankası da Cep Şubesi’ni kullanan müşterilerin bir danışmanla yüz yüze görüşme ihtiyacı duyabileceğini öngörüp, 4.5G teknolojisinden de yararlanarak, Görüntülü Kredi hizmetini bu şekilde kullanıma sundu. Bu gibi hizmetler sayesinde dijital platformlara insan dokunuşu sağlayarak, hizmeti kişiye özel hale getirmiş oluyor. Bu yeni hizmet sayesinde müşteriler evlerinin rahatlığında istedikleri bilgilere şubedeymiş gibi ulaşırken, yüz yüze hizmet veren uzmanlar sayesinde tüm sorularına da kapsamlı yanıt buluyorlar.

Görüntülü Kredi hizmeti için Garanti Cep Şubesi uygulamasını buradan indirebilir, tüm detaylar için Garanti.com.tr'yi ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.