LeventOfis: Sanal ve ortak paylaşımlı ofis hizmetleri sunan yeni bir girişim

LeventOfis: Sanal ve ortak paylaşımlı ofis hizmetleri sunan yeni bir girişim

Türkiye'de girişimcilik ve uzaktan çalışma kültürü yaygınlaştıkça sanal ve paylaşımlı ofislerin sayısı da artıyor. Kısa süre önce hizmet vermeye başlayan LeventOfis.com da İstanbul'de Levent bölgesinde kaliteli hizmet parolasıyla oyuna dahil oluyor.

Hazır ofis, sanal ofis, toplantı salonu, seminer odası ve eğitim salonu gibi imkanlar sunan Levent Ofis, girişimcilerden kurumsal firmalara kadar geniş bir kitleye hitap ediyor. Konumu itibarıyla İstanbul'un en işlek bölgelerinden birinde yer alıyor ve bölge standartlarına hitap eden imkanlar sunuyor.

Duhan Acar ve Aylin Koç tarafından kurulan Levent Ofis, standart hizmetlerin yanında web sitesi tasarım ve yazılımı, hukuk ve muhasebe gibi alanlarda da müşterilerine yardımcı olarak eksiksiz bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Levent Ofis fiyatlar

Sayıları giderek artan dijital dünyaya dönük sosyal etkinlikler Levent Ofis'in de gündeminde. Genel dinlenme alanlarının yanında ücretli ve ücretsiz etkinliklerle müşterilerinin birbiriyle tanışma ve belki de iş birliği kurma şansını artırıyor.

Ücretler nasıl değişiyor?

Fiyatlara baktığımızda ise girişimcilerin ilgisini çekebilecek sınırsız çalışma alanı üyeliğini aylık bedeli 400 TL + KDV. Özel masaya sahip olma hakkının ise aylık 500 TL + KDV'ye sunulduğunu görüyoruz.

Sanal ofis hizmeti aylık 200 TL + KDV, hazır ofis hizmeti ise resmi adres ve çağrı hizmeti eklendiğinde 2050 TL + KDV'den başlıyor. Toplantı ve seminerler için oda ve salon tahsisi ise 150 TL + KDV'den başlayıp 1200 TL + KDV'ye kadar uzanıyor.Levent ofis sanal ofis

Levent Ofis'in aynı bölgede farklı rakipleri olduğu malum. Fakat arz-talep dengesinin yeni bir oyuncuya izin verdiğini düşünüyorum ki önümüzdeki dönemde bu oyuncuların sayısının artması bile mümkün olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.