Tesla Model S'in yenilenmiş versiyonu gelecek hafta tanıtılabilir

Tesla Model S'in yenilenmiş versiyonu gelecek hafta tanıtılabilir

Tesla-Model-STesla 1,5 hafta tanıttığı ve ön siparişe açtığı yeni otomobili Tesla Model 3'ten sonra şirketin şu andaki amiral gemisi olan Tesla Model S'in de yeni versiyonunu gelecek hafta tanıtabilir.

Şirket içi kaynakların CNET'e aktardığı bilgilere göre Tesla Model S görsel olarak yenilenmenin yanında daha ''lüks'' aksesuarlara da sahip olacak. Kaynağın aktardığı bilgiye göre yeni Model S'in dış ön cephesi belirgin olarak değiştirilecek. Ancak yapılacak bu değişiklik ile otomobilin dış ön kısmının görüntüsü ne Model X'e ne de Model 3'e benzeyecek. Bunun yanında otomobilin ön LED farları da daha belirgin hale getirilecek.

Tesla'nın yenilenmiş Model S ile aslında BMW, Audi ve Mercedes gibi rakipleriyle arasındaki rekabeti kızıştırmak istediği yine kulislerde konuşulanlar arasında. Aynı kategoride ''lüks'' imaj algısında Tesla'nın önünde olan bu markalara karşı Tesla yeni Model S'in içerisinde lüks aksesuarlar ekleyerek müşterilerin algısını değiştirmeye çalışacak. Ancak yapılacak bu yenilemeler ile birlikte yeni Model S'in fiyatı mevcut halden daha yüksek olacak. Tesla ise konuyla ilgili yorum yapmayı şimdilik reddetmiş.

Not: Görseller Tesla Model S'in şu anki halindendir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.