Webrazzi Summit için Eventologist'te oylarınızı bekliyoruz!

Webrazzi Summit için Eventologist'te oylarınızı bekliyoruz!

Startup Sesame tarafından hazırlanan, bugün ve eventologist.tech adresinde yayına giren Eventologist; dünya çapında düzenlenen teknoloji etkinliklerini oylamanıza olanak tanıyor.

Siz de hemen şimdi Eventologist'i ziyaret edebilir ve Webrazzi Summit'i oylayabilirsiniz. (başlarda çıkıyoruz!) :)

Ücretsiz davetiye kazanabilirsiniz

Aralarında Webrazzi Summit, DLD, LeWeb, Web Summit, SXSW, Slush ve TechCrunch Disrupt gibi 20'nin üzerinde etkinliği olduğu oylamayı tamamladığınızda ise karşınıza bir form çıkıyor. Ücretsiz olarak davetiye kazanmak istediğiniz etkinliği de belirterek bu formu doldurabilir, şanslıysanız ücretsiz davetiyenin sahibi olabilirsiniz. Bu arada ücretsiz davetiye kazanabileceğiniz etkinliklerden birinin de Webrazzi Summit 2016 olduğunu hatırlatalım.

Bu sene de Türkiye ve yakın coğrafyanın internet ve teknoloji gündemlerine damga vuracak olan Webrazzi Summit, 19 Ekim'de düzenleniyor. 19 Ekim'i takvimlerinizde işaretlemeyi ve 1 bilet fiyatına 2 bilet satın almak için summit.webrazzi.com'daki küçük formu doldurmayı unutmayın!

Güncelleme: İlginiz için teşekkürler, Webrazzi Summit şu an dünyanın en etkili ve prestijli teknoloji/internet etkinlikleri arasında birinci sırada!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.