Samsung Galaxy S7 ailesinin yeni üyesi Galaxy S7 Active olacak

Samsung Galaxy S7 ailesinin yeni üyesi Galaxy S7 Active olacak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerini Şubat ayında Barcelona'da tanıtmıştı. Ancak Dünya Mobil Kongresi'nde tanıtılmayan yeni bir Galaxy S7 modeli daha pazara girmek üzere. Cihazın görüntüsünün de ana görselimizdeki kurmaca Galaxy S6 Active'e benzemesi muhtemel.

Aslında Samsung'un Galaxy S7 Active adlı bir model çıkaracağına dair duyumlar gelmişti. Bugünse dolaylı yoldanda olsa bu yeni model Samsung tarafından onaylanmış oldu. Şubat ayında Galaxy S7 modellerini Türkiye'de de tanıtan Samsung'un bu modeli ne zaman pazara sunacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Askeri standartlarda dayanıklılık

Samsung'a ait Samsung Level adlı uygulamanın açıklama kısmında adı anılan Galaxy S7 Active, çıkan dedikoduların haklılığını resmi olarak doğrulamış oldu. Galaxy S Active serisinin yeni temsilcisinin darbelere ve suya çok daha dayanıklı bir cihaz olarak karşımıza çıkması bekleniyor. Samsung-Galaxy-S7-Active

Aslında Galaxy S7 ve S7 Edge de suya dayanıklı modeller (inceleme videomuz aşağıda) olarak piyasaya çıktı ama S7 Active modelinin askeri standartlarda (MIL-STD-810G) sıvı-toz-darbe koruması sunacağı belirtiliyor. Galaxy S6 Active modelinden elbette daha iyi teknik özelliklere sahip olması beklenen modelin satışının ise sadece ABD'de (AT&T müşterilerine) yapılacağı tahmin ediliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.