Lets Camera: Üyelerin çektiği fotoğrafları grupla paylaşan yerli uygulama

Lets Camera: Üyelerin çektiği fotoğrafları grupla paylaşan yerli uygulama

Product Hunt'ta bugünün öne çıkanları arasında Türkiye'den yapımcılara ait bir uygulama yer alıyor: Lets Camera. Oldukça spesifik bir sorunu çözmek için geliştirilen uygulama, grupça çıkılan tatillerde tüm grup üyelerinin çektiği fotoğrafları grup içinde senkronize ediyor.

Daha önce Tüm Fırsatlar ve Socialeyes gibi farklı ürün denemeleriyle tanıdığımız Can Kağıtçıbaşı; yine Socialeyes ekibinden Erdem Turançiftçi ve Kahve Kap ve Socialeyes ile tanıdığımız Uğur Atar imzalı bir uygulama LetsCamera. Uygulamanın en ilginç yanı, çok spesifik bir sorunu adreslemesi. "Hani tatillerde grupça çekilen fotoğraflar hep bir kaybolur, insanlar bunlara ulaşamaz, tatil bittikten sonra çoğu yollanmaz ve bir bakmışsın elindeki şeyler çok az. İşte tam da bu sorunu çözmek için çıkardık Lets Camera’yı" diyen ekibin geliştirdiği uygulama otomatik olarak, grupça çekilen bütün resimlerin, yine gruptaki herkesle senkronize edilmesini sağlıyor.

lets camera

Kimlik doğrulama için telefon numaranızı kullanan Lets Camera ile fotoğraf paylaştığınız bir grup oluşturuyor ve bu gruba kontaklarınızdan dilediğiniz kadar kişiyi ekliyorsunuz. Sonra bu grupla dilerseniz film rulonuzdan ya da uygulama içindeki kamerayı kullanarak fotoğraflar paylaşıyorsunuz. Siz paylaştığınız anda bu fotoğraflar otomatikman diğer grup üyelerine görünüyor.  Senkronu dilerseniz yalnızca wi-fi bağlantısı yakalandığı zaman için de seçebilirsiniz.

4 ayda geliştirilen Lets Camera, Facebook Moments'in tatiller gibi onlarca hatta yüzlerce fotoğrafın çekildiği durumlarda paylaşım için optimum çözüm olmaması gerçeğinden de yola çıkıyor. Ekip, Gelir modeli olarak freemium izliyor. Kullanıcılar belli bir hafıza limitine kadar ücretsiz sunulurken, Lets Camera ek depolama için ücret alıyor.  Yakın zamanda video özelliği eklemeyi planlayan ekip, Android versiyonunun da yakında hazır olacağını paylaşıyor.

Lets Camera iOS uygulamasını denemek isterseniz bağlantıyı takip edin.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.