SPONSORLU

Siz hala yanınızda cüzdan mı taşıyorsunuz?

Siz hala yanınızda cüzdan mı taşıyorsunuz?

Cevabınız evetse, siz hala bankacılıkta teknolojinin geldiği son nokta olan Yapı Kredi Cüzdan ile tanışmamışsınız demektir. Türkiye’nin ilk ve lider kredi kartı platformu Yapı Kredi World, akıllı telefonlara indirilebilen yeni Yapı Kredi Cüzdan uygulaması ile kredi kartı deneyimini şimdi de dijitale taşıdı.

Yapı Kredi Cüzdan uygulaması ile Yapı Kredi müşterileri, tüm kredi kartlarını tek bir uygulamada bir araya getiriyor, bulundukları lokasyona göre kendilerine en yakın alışveriş noktalarını ve bu noktalardaki World kampanyalarını görüntüleyebiliyorlar. Son alışverişlerini, kart limitlerini, puan durumlarını, hesap kesim tarihi gibi bilgileri öğrenebiliyor ve fiziksel kredi kartına ihtiyaç olmadan, sadece HCE destekleyen, uyumlu Android akıllı telefonlarını kullanarak mobil ödeme yapabiliyorlar.

Yapı Kredi Cüzdan, kullananların alışveriş öncesi ve sonrası süreçte hayatlarını kolaylaştıran, onlara zamandan tasarruf imkanı sunan çok kullanışlı bir akıllı telefon uygulaması olarak ön plana çıkıyor. Yapı Kredi Cüzdan ile ilgili daha çok şey öğrenmek ve uygulamayı akıllı telefonunuza indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.