SPONSORLU

Teknoloji nerede, Yapı Kredi orada!

Teknoloji nerede, Yapı Kredi orada!

Türkiye’de; ilk kez bilgisayarla işlem yapan, telefon bankacılığını başlatan, ilk kez Ses Tanıma Sistemi kullanan, ilk online uygulamayı hayata geçiren Yapı Kredi, bankacılık sektörüne getirdiği yeniliklerle teknolojide sınır tanımıyor.

iOS’tan Android’e, BlackBerry’den Windows Phone’a kadar uzanan mobil platform öncülüğü ile öne çıkan Yapı Kredi, bir ilki gerçekleştirerek Türkiye’nin ilk Apple Watch mobil şube uygulamasını geliştirdi. Bu geliştirme süreci o kadar hızlı oldu ki, Yapı Kredi uygulamanın müjdesini verdiğinde, Tim Cook daha Apple Watch’u dünyaya tanıtmamıştı bile.

Böylelikle uygulama App Store’a girer girmez dünya devlerinin seçkin uygulamaları arasında Öne Çıkanlar (Featured Apps) arasında sergilendi.

Yapı Kredi Mobil Şube ile entegre çalışan Apple Watch uygulaması ile müşteriler, telefonlarını ceplerinden çıkarmadan finansal bilgilerine anında ulaşabiliyorlar. İhtiyaç anında kendilerine en yakın Yapı Kredi şubelerinin ve ATM’lerinin yerini bulabiliyor, güncel döviz kurlarına hızla erişim sağlayabiliyorlar. Ayrıca Yapı Kredi Mobil Şube tarafından iletilen bildirimleri anında görebiliyor ve Akıllı Asistan servisi üzerinden tanımlanan 20’den fazla bildirimi takip edebiliyorlar.

Yapı Kredi’nin Apple Watch Mobil Şube uygulaması ile ilgili daha çok şey öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.