En çok satan akıllı saat Apple Watch'ın başlangıç fiyatı 299 dolara indi

En çok satan akıllı saat Apple Watch'ın başlangıç fiyatı 299 dolara indi

Apple'ın yeni iPhone ve iPad modellerini tanıttığı özel lansman etkinliğinde Apple Watch ile ilgili iki önemli güncelleme paylaşıldı. Apple, bu akşam Yapı Kredi desteğiyle canlı yayında aktardığımız etkinlikte Apple Watch'ın başlangıç fiyatını 299 dolara indirdiğini duyurdu.

Apple CEO'su Tim Cook sahnede Apple Watch'tan bugüne kadar en çok satılan akıllı telefon olarak bahsetti ancak cihazın satış rakamlarıyla ilgili güncel bilgi vermedi. Son dönemde başta ABD'dekiler olmak üzere farklı perakende mağazalarında indirimlerle satılan Apple Watch'ın 50 dolarlık fiyat indirimi ürünün Apple'dan alınmasını daha cazip hale getirebilir.

Apple Watch için yeni Naylon kayış modelini tanıtan Apple, Sports'a göre daha hafif görünen ancak Sports kadar da spor görünmeyen kayışlarıyla alt uç Apple Watch'lar için erişilebilir bir seçenek yaratmış olabilir. Sport gibi 49 dolardan satışa sunulacak naylon örme stilindeki bantlar için yedi farklı renk seçeneği bulunuyor. Şirketin Apple Watch aksesuarlarını da ciddi bir iş kolu haline getirmeyi amaçladığını işaret ediyor. Zira Tim Cook, bugün Apple Watch kullanıcılarının yaklaşık üçte birinin yeni kayış aldığını paylaştı.

Apple Watch'ın en beğenilen kayışlarından Milano Loop ise yeni güncellemeyle uzay siyahı seçeneğine kavuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.