FitWell Microsoft Ventures Londra hızlandırma programına kabul edildi

FitWell Microsoft Ventures Londra hızlandırma programına kabul edildi

Geçtiğimiz Ağustos ayında küresel pazara açılarak kısa sürede 200'ün üstünde ülkede kullanılmaya başlanan FitWell uluslararası bir programla hızlanacak. Microsoft Ventures Londra hızlandırma programına başvuran 400 girişim arasından programa katılmaya hak kazanan FitWell, bu destekle machine learning ve yapay zeka alanlarında derinleşmeyi planlıyor.

FitWell'in bizimle paylaştığı son verilere göre, kişisel bir fitness koçu gibi çalışan mobil uygulamasının 119 ülkeden 800 binden fazla üyesi bulunuyor. İndirilme sayıları açısındansa, reklam harcaması yapmadan 62 ülkede birinciliğe ve 88 ülkede ilk beşe kadar çıkmayı başardığını belirtiyor FitWell.

Bugüne kadar Umur Özal ve Murat Dörtbudak’tan tohum yatırım alan FitWell'in 2016 gündeminde Seri A turu yatırımı da var. Microsoft Ventures programı bu süreci  hızlandırabilecek türden zira programdan mezun girişimlerden sonraki aşamada yatırım alanların oranı yüzde 82. Bu girişimlerin aldıkları ortalama yatırım miktarı ise 4.6 milyon dolar. FitWell 4 ay sürecek olan programın sonunda, 23 Haziran’da Londra’da düzenlenecek demo gününde, diğer mezunlarla birlikte, dünyanın farklı yerlerinden 600’e yakın yatırımcı, risk sermaye şirketi ve sektör liderine sunum yapacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.