DocPlanner ile birleşen Eniyihekim.com adını Doktortakvimi.com olarak değiştirdi

DocPlanner ile birleşen Eniyihekim.com adını Doktortakvimi.com olarak değiştirdi

2012 yılında Türkiye'de hizmet vermeye başlayan ve 2014'te Polonya merkezli DocPlanner tarafından satın alınan Eniyihekim.com artık Doktortakvimi.com markasıyla yoluna devam edecek. Birleşmenin ardından markanın yenilenmesi, girişimin yeni rotasını da açıkça ortaya koyuyor. Doktortakvimi en iyi doktoru bulmaktan ziyade doktor randevu sistemiyle öne çıkmak isteyen bir girişim olarak konumlanıyor.

Doktortakvimi CEO’su Altay Tınar yaptığı açıklamada Türkiye’deki isim değişikliğinin nedeninin hem hekimlere hem de hastalara sunulan hizmetlerin kapsamını daha iyi anlatmak olduğunu belirtiyor.

Sağlık Bakanlığı’nın kamu hastaneleri için sunduğu MHRS sisteminin bir benzerini özel sağlık alanında uygulayan doktortakvimi.com'un 2015 verilerine göre site, geçtiğimiz yıl 22 milyon kullanıcı tarafından ziyaret edilmiş. Aynı dönemde üye hekim sayısının yüzde 200 arttıran doktortakvimi.com'un ana şirketi Docplanner geçtiğimiz Mayıs ayında 10 milyon dolar yatırım almıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Girişim Ofisleri programımızda Eniyihekim.com ofisini ziyaret etmiştik. Aşağıda ilgili programı izleyebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.