Webrazzi E-Ticaret'16 Konferansının ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi E-Ticaret'16 Konferansının ilk konuşmacıları belli oldu

Webrazzi E-ticaret'16 konferansımız 9 Mart Çarşamba günü Point Hotel Barbaros'ta gerçekleşecek. Her zaman olduğu gibi e-ticaret sektörünü tüm gün boyunca enine boyuna ele alacağımız etkinlikte, e-ticaret siteleri için servis sağlayıcılar, reklam çözümleri, UX/UI trendleri ve tedarik şirketleri gibi sektörün tüm parçaları bir araya geliyor. Siz de tüm gün sürecek bu konferansımıza katılarak hem tüm sektörü bir arada yakalayabilir, hem de güncel ve kritik bilgiler toplayabilirsiniz.Webrazzi E-Ticaret’16‘e dilerseniz hemen şimdi (erken kayıt indirimiyle beraber) kayıt olabilirsiniz.

Ayrıca Webrazzi E-Ticaret’16 ile beraber Webrazzi’nin 2016’te düzenleyeceği tüm etkinliklere katılım hakkı sunan Webrazzi VIP Pass‘i de incelemenizi tavsiye ediyoruz.

Webrazzi E-Ticaret’15’in ilk tur konuşmacılarını açıklıyoruz

Detaylı tam programını önümüzdeki günlerde paylaşacağımız Webrazzi E-ticaret’16 konferansımızda yer alacak yeni konuşmacılar şu şekilde;

Cemal Hamitoğulları - Paytrek
Cemal Hamitoğulları - Paytrek
Hakan Orhun - ETİD
Hakan Orhun - ETİD
Mustafa Dalcı - Userspots
Mustafa Dalcı - Userspots
Serkan Yazıcıoğlu - BKM
Serkan Yazıcıoğlu - BKM
Yu-Shik Kim - N11.com
Yu-Shik Kim - N11.com

Webrazzi E-ticaret'16 Sponsorları

Elmas Sponsorlar

Platin Sponsorlar

Altın Sponsorlar

Gümüş Sponsorlar

Sponsor olmak ister misiniz?

Webrazzi E-Ticaret’16 ya da diğer konferanslarımıza sponsor olmak için bizimle[email protected] e-posta adresi üzerinden ya da sponsorluk formumuz vasıtasıyla iletişime geçebilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret'16'ya hemen şimdi kaydolabilirsiniz

Webrazzi E-Ticaret’16 için hemen aşağıdan kaydınızı yapabiliriniz. Konferans programı kısa süre içerisinde açıklanacaktır. Herhangi bir soru ya da görüşünüz içinse bize [email protected] e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.