Duello Games, yeni oyunu iSlash Heroes ile yeniden sahnede!

Duello Games, yeni oyunu iSlash Heroes ile yeniden sahnede!

Popüler iPhone oyunu iSlash'in geliştiricisi Duello Games, yeni oyunu iSlash Heroes hem App Store'a hem de Google Play'e hızlı bir giriş yaptı.

Türkiye'de küresel çapta başarılı mobil oyun geliştiren sayılı girişimlerden biri olan Duello Games'in yeni oyunu, ABD başta olmak üzere çok sayıda ülkede 'Editör'ün Seçimi' etiketiyle yayınlanmış. Tam 97 ülkede App Store'un ana reklam bandında gösterilen iSlash'in devam oyunu 120 ülkede 'En iyi yeni oyunlar' kategorisine 1. sıraya yerleşmiş.

1,5 yılda tamamlandı

Oyuna dönecek olursak; geliştirilmesi 1,5 yıldan fazla süren iSlash Heroes için 5 kişilik bir ekip emek harcamış. iSlash'i bilenlerin aşina olduğu temel mekanikler korunurken, ciddi sayıda yeni özellikler de eklenmiş. Her bölümde karşınıza çıkan şekilleri en doğru noktalardan keserek bir sonraki seviyeye geçmeye çalışıyorsunuz ve her sette oyuna adını veren 3 ölümcül rakip ile kapışmanız gerekiyor.

iSlash Heroes, 2 farklı oyun modu ve toplam 200 farklı bölüm ile uzun sürecek bir eğlence sunuyor ama oyun oynama sıklığınıza göre elbette bu süre değişecektir.

iSlash, 30 milyondan fazla kişiye ulaştı

Aşağıdaki infografikte göreceğiniz üzere Duello Games'in ilk oyunu iSlash, şimdiye kadar dünya çapında 30 milyonun üzerine kişiye ulaşmış. 2010'da yayınlanan oyun 50'den fazla ülkede kendi kategorisinde 1 numara olmuş, oyunda harcanan toplam süre 7 bin yılı geçmiş ve toplam 70 milyar kez kesme yapılmış.

iSlash'te kesilen alanların toplamı 1,5 milyon km² olmuş ki bu alan İspanya, Fransa ve Almanya topraklarının toplamından daha büyük. Hatırlatalım, Türkiye'nin yüzölçömü 783 bin 562 km².

iSlash ile daha fazla bilgiyi aşağıda bulabilir, iSlash Heroes'u indirmek için App Store'a veya Google Play'e direkt geçiş yapabilirsiniz.

Duello Games, geçtiğimiz yıllarda Trip Trap ve Snack Truck adlı iki oyun daha yayınlamıştı.

islash_herpues iphone android indir

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.