Drone üreticisi DJI ikinci mağazasını Güney Kore'de açıyor

Drone üreticisi DJI ikinci mağazasını Güney Kore'de açıyor

Dünyanın en büyük drone üreticileri arasında yer alan DJI, geçtiğimiz aylarda Çin'in Shenzhen kentinde açtığı ilk fiziksel mağazasından sonra, ikinci mağazasını da Güney Kore'de açacağını duyurdu.

DJI'n ikinci fiziksel mağazası Güney Kore'nin başkenti Seul'de, Hongdae adlı bölgede yer alacak. Bu yılın Mart ayında kapılarını açması beklenen mağazanın dış görünümü kübik bir tasarıma sahip. 870 metrekarelik mağazada sadece DJI ürünleri olacak. Markanın amacı tıpkı ilk mağazada olduğu gibi drone deneyimi kullanıcılara olabildiğince iyi ve rahat bir ortamda sunabilmek olacak. Şirketin Güney Kore ülke müdürü Taehyun Moon'un açıklamalarına göre DJI Kore pazarını büyük bir potansiyele sahip olarak görüyor.

DJI'n aynı Apple'a benzer bir konseptte mağaza içinde görevliler aracılığıyla tüketiciye drone deneyimini yaşatmayı amaçlıyor. Mağazayı ziyaret eden kullanıcılar böylece ayrılmış özel alanlarda DJI marka drone'ları uçurarak bu deneyimi yaşayabilecek, kendine hitap eden farklı ürünlerden hangisini satın alabileceğini bu geniş mağazalarda ve özel uçuş alanlarında test edebilecek. Müşteri deneyimi için ayrılmış bu alanlarda yapılan demolarla DJI uçuracak olan pilotlar farklı ürünlerin özelliklerini keşfetmiş olacak.

Mağazada aynı zamanda satış sonrası destek birimleri de bulunacak. Bu birimlerde konuya hakim uzman çalışanlar teknik destek sağlayacak, yazılım güncellemelerinin yapılmasını ve tamirat gibi konularda DJI marka drone kullanıcılarına yardımda bulunacak. Mağaza sayısını hızlı bir şekilde ikiye çıkartan DJI, bakalım gelecekte mağaza sayısını artıracak ve Asya dışında bir ülkede de kendi mağazasını açacak mı?

DJI Korea Flagship Store (showcase area)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.