Adrazzi blogu Medium altyapısıyla yayında [blog.adrazzi.com]

Adrazzi blogu Medium altyapısıyla yayında [blog.adrazzi.com]

Doğal reklam platformumuz adrazzi için bir blog açtık.

Geçtiğimiz yıl Nisan ayında yayın hayatına başlayan ve ilk günden beri siz değerli okuyucularımızın yoğun ilgisini çeken adrazzi, bugün 3 bin üye ve 1000 farklı reklam kampanyası rakamlarına ulaşmış durumda. Adrazzi için en kısa tanımıyla 'Şimdilik Webrazzi ve sosyalmedya.co mecralarıyla kullanıcılarına ulaşan, self servis doğal reklam platformu' diyebiliriz.

Adrazzi'nin Medium altyapısıyla hizmet veren blogu için blog.adrazzi.com'u, Medium hasabı için @adrazzi'yi ve aynı yazıları Webrazzi üzerinden okumak için de adrazzi etiketini takip edebilirsiniz.

blog.adrazzi.com açıldı!
blog.adrazzi.com açıldı!

Neden Medium'u tercih ettik?

Türkiye'de bazı markaların Medium kullandıklarını biliyorsunuzdur. Biz de halihazırda Webrazzi'de yer verdiğimiz yazıları Medium'a da taşımaya karar verdik. Bunu yaparken de Medium'un şu an closed beta'da olan custom subdomain yani özel bir web adresi kullanma özelliğinden yararlandık. Ki bunu yaparak kendi alan adı üzerinden Medium kullanan sayılı markadan biri olduğumuzu da söyleyebiliriz.

Neden Medium'u tercih ettiğimize gelecek olursak; aslında cevap tahmin edebileceğiniz gibi çok basit. Öncelikli olarak adrazzi'nin potansiyel kullanıcılarının zaten Medium'da okumalar yapıyor oluşu, sonrasında da platformun sahip olduğu üst düzey yazma ve okuma deneyimi bizi Medium kullanmaya itti diyebiliriz.

Bundan sonra da adrazzi blog'unda hem adrazzi kullanımı hem de doğal reklam konusuyla ilgili sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Sizlerden gelen geri bildirimler ışığında sürekli geliştirmeye devam ettiğimiz adrazzi'yi takip etmeye devam adin! ;)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.