VPN servisiyle 25 milyon indirilmeyi geçen Zenmate yatırım aldı

VPN servisiyle 25 milyon indirilmeyi geçen Zenmate yatırım aldı

Popüler VPN servisiyle pazar lideri olduğu ülkeler arasında Türkiye'yi de gösteren ZenMate, yeni bir yatırım adlığını duyurdu. Girişimin halihazırda destekçisi olan Holtzbrinck Ventures ve Project A ile birlikte bugüne kadar Skype, Pinterest, LinkedIn ve Shopify gibi çok sayıda girişimi destekleyen ABD merkezli Bessemer Venture Partners'ın katılımıyla dikkat çeken yatırımın miktarı açıklanmadı.

Yatırım turuyla birlikte, küresel pazarın önde gelen kullanıcı güvenliği şirketlerinden biri haline gelme hedefiyle hareket edeceğini söyleyen Zenmate, bu iddiasını 2016 yılında piyasaya sunacağı yeni ürünlerle destekleyeceğini de paylaşıyor.

Kuurlduğundan bu yana hızlı bir büyüme gösteren ZenMate, 25 milyon indirilme sayısını geçtiğini de belirtiyor. Kıyas için Zenmate geçtiğimiz Mayıs ayında 12 milyon aboneye sahip olduğunu paylaşmıştı. Premium sunulan servisin bugün kaç ücretli abonesi olduğu ile ilgili bilgi paylaşılmıyor.

Bireysel kullanıcılar aylık 6.49 dolardan başlayan fiyatlarla sunulan ZenMate, gizlilik ve güvenlik odaklı servisini yakın zamanda DayTrek anlaşmasıyla B2B pazara da sunmaya başlamıştı. ZenMate Pakistan ve Güney Kore'nin de pazar lideri olduğu ülkeler arasında olduğunu söylüyor. Türkiye ücretli ZenMate Premium servisini en çok kullanan altıncı ülke konumundaydı geçtiğimiz yıl.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.